תמונה מקסימהנכתב ע"י sarigold5;1069210:
נכתב ע"י נוי;1069214:הערונת: נראה לי שהפנים שלה לבנות יתר על המידה.
נכתב ע"י 0405;1069221:תמונה מקסימה
גם לי נראה שהפנים לבנות
ממש, אן שרלי מהחוה הירוקה יצאה למסך...נכתב ע"י נוי;1069214:הו, הג'ינג'ית הנהדרת בתוך פינה פראית ועץ משופשף ומיד עולה בראש אן מאבונלי.
תמונה נהדרת ומלאה הבעה.
הערונת: נראה לי שהפנים שלה לבנות יתר על המידה.
כנראה שאתם לא מכירים הרבה ג'ינג'ים,נכתב ע"י 0405;1069221:נראה לי שהפנים לבנות
כן מצוין עכשיונכתב ע"י sarigold5;1069234:בדקתי שוב, לא שרפתי באף ערוץ...
הכהיתי קצת, עכשיו יותר טוב?
זה מהתמונות הראשונות לפני שנגמר הסבלנותנכתב ע"י bracha;1069970:מדהים!!!
לפי הריכוז שלה, היא במצב מצוין לילדה בחופש כזה הארוווווווווך הזה.
ואת, מאיפה את מוצאת את הפינות האלה?
נכתב ע"י sarigold5;1069977:זה מהתמונות הראשונות לפני שנגמר הסבלנות![]()
אני דוקא אהבתי אותו ככה, די סימטרי ובכל זאת יש שוני בין 2 הצדדים.נכתב ע"י eg;1069446:ילדה בובה, וצילום מקסים!!
מפריע לי קצת הצד השמאלי, הייתי קורפת קצת ממנו...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים