עדיין בניסיונות

• הוסף לסימניות
אני עדיין בניסיונות לגבי תאורה וכו'
אשמח לחוות דעתכם המקצועית...
:):)

• הוסף לסימניות
אהבתי את הליצן :)
הרקע שרוף מעולה!
צרפתי לך הצעה עם פחות אויר למעלה.
עלי והצליחי הלאה!

את משתמשת בנקודת פוקוס האמצעית?!

• הוסף לסימניות
תודה תודה, כן, משתמשת בנקודה האמצעית

• הוסף לסימניות
הפוקוס צריך להיות על העיניים ולא באמצע

• הוסף לסימניות
כדי שתוכלי להתמקד יותר בתאורה, תעלי תמונה אחת ללא עריכה, כך ניהיה ממוקדים יותר.

כרגע, הרקע הלבן נראה שרוף טוב, וגם התאורה בפנים טובה.

בתמונות עם הבלונים הפנים באובר, מוארות יותר מדי. גם נראה שהתאורה עומדת מדי נמוך.
תאורת שיער תקפיץ מאוד את התמונות על הרקע השחור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1543895:
הפוקוס צריך להיות על העיניים ולא באמצע

אני יודעת ומשתדלת לפקס על העיניים השאלה היתה אם אני משתמשת בנקודת פיקוס האמצעית במצלמה..:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1543898:
כדי שתוכלי להתמקד יותר בתאורה, תעלי תמונה אחת ללא עריכה, כך ניהיה ממוקדים יותר.

כרגע, הרקע הלבן נראה שרוף טוב, וגם התאורה בפנים טובה.

בתמונות עם הבלונים הפנים באובר, מוארות יותר מדי. גם נראה שהתאורה עומדת מדי נמוך.
תאורת שיער תקפיץ מאוד את התמונות על הרקע השחור

התמונות ממש כמעט ללא עריכה, ולגבי תאורת השיער כבר אמרו לי פשוט זה עדיין באוניה....;)

• הוסף לסימניות
מהר מהר סימן מים או לוגו
תמונה כזו יפה של ליצן חבל שפתאום תפגשי אותה באיזה מודעה בעיתון....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;1544008:
מהר מהר סימן מים או לוגו
תמונה כזו יפה של ליצן חבל שפתאום תפגשי אותה באיזה מודעה בעיתון....

חחח תודה, עובדים על זה..

• הוסף לסימניות
זו תמונה ללא עריכה כלל...:)

• הוסף לסימניות
תאורה אחורית וקצת הרחקה מהרקע תשדרג את התמונות מאוד, גם אם לא רוצים אור בשיער כדאי לשים תאורה להפרדה מהרקע, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1544266:
תאורה אחורית וקצת הרחקה מהרקע תשדרג את התמונות מאוד, גם אם לא רוצים אור בשיער כדאי לשים תאורה להפרדה מהרקע, בהצלחה!

תודה, החכמתי אני באמת מתכוננת לשים תאורת שיער אחורית אבל זה עדיין באוניה....אוף עד שמגיע...:eek::)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה