עדיין רחוק מגמור, וגם השיר עצמו

• הוסף לסימניות
מפעים, מרגש....

איפה אתה לומד?

יש המון קסם בציורים שזה כשרון נדיר.

• הוסף לסימניות
כן, עוד העירו לי על זה, אני אתקן ..תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נאסד;1687474:
מפעים, מרגש....

איפה אתה לומד?

יש הומן קסם בציורים שזה כשרון נדיר.

אני לא למדתי ולא לומד בשום מקום מסודר,
מה שכן - שיעורים מהאינטרנט, השראה מדברים שאני רואה, שאול יצחק לוין הוא חבר טוב, אז גם ממנו, והתנסות זה הלימוד הכי גדול.

• הוסף לסימניות
קצת יותר בהיר.

הנה, אני מקווה שזה יותר טוב עכשיו - כנראה שבאמת היה לי מסך בהיר מידי.

קבצים מצורפים

• Frame 05.jpg
    KB 601.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רון סגלוביץ;1687717:
הנה, אני מקווה שזה יותר טוב עכשיו - כנראה שבאמת היה לי מסך בהיר מידי.

אצלי זה עדיין קצת מדי כהה,
אבל אם מעכשיו את כל הגימורים של התאורה תעשה ע"י הוספת צבעים יותר בהירים במקומות שנופל האור, זה יהיה טוב, כי התוצאה הסופית תהיה יותר בהירה מעכשיו.

יש אפשרות נוספת, להבהיר את זה עוד, אפילו קצת מדי, ואח"כ את הגימורים להוסיף באופן שאתה בעיקר מחשיך את המקומות שצריכים צל.

בשני האפשרויות המטרה שייצא בסוף ציור קונטרסטי ומאוזן,
אלא שבאפשרות הראשונה זה ייצא אווירה יותר של חושך לילה כללי, עם מקומות מוארים, ובאפשרות השנייה זה ייצא יותר אווירה של לילה מואר ירח כזה, רק עם צללים.

• הוסף לסימניות
השאלה אם המסך שלי עדיין כהה מידי, זה מוזר כי הוא כבר נראה לי מאוד כהה, חשוך כזה, אני כבר צריך להגיף את הוילונות בחדר כדי לעבוד. (?!)

• הוסף לסימניות
ציור מלא אוירה ודרמה
ביצוע מיוחד
מה הסיפור מאחוריו?
מסקרן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רון סגלוביץ;1687781:
השאלה אם המסך שלי עדיין כהה מידי, זה מוזר כי הוא כבר נראה לי מאוד כהה, חשוך כזה, אני כבר צריך להגיף את הוילונות בחדר כדי לעבוד. (?!)

ההצעה שהציעו למעלה להדפיס משהו ולפי זה לכוון את הבהירות, היא הצעה טובה.
נראה לי אבל שבכלליות כל זמן ששחור 0 0 0 ייראה על המסך שלך בגוון בהיר, אז זה סימן שהמסך מכוון קצת בהיר מדי.

• הוסף לסימניות
ציור מהמם!
רק אני ראיתי שהדמות השלישית מימין שמקבלת כביכול כסף מהרב שעומד משמאלה נראית ממש קטנה לעומתו (במיוחד הראש)? או שאולי לא הבנתי נכון מה מצויר?

אהבתי מאוד מאוד את התאורה מהבית!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יסמין שטרן;1687941:
ציור מהמם!
רק אני ראיתי שהדמות השלישית מימין שמקבלת כביכול כסף מהרב שעומד משמאלה נראית ממש קטנה לעומתו (במיוחד הראש)? או שאולי לא הבנתי נכון מה מצויר?

אהבתי מאוד מאוד את התאורה מהבית!

כן, זאת סבתא זקינה, היא עוד לא גמורה.

• הוסף לסימניות
מיוחד....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה