• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא מבינה מה מצחיק אתכם...
אותי זה רק מעצבן!
הכי אני אוהבת את אלה שמבקשים אחרי הצילום: אבל בעיבוד תעשי שהרקע יהיה פחות מטושטש :confused:
לכו תבנו מדינה...
ברור זה משפטים חזקים חלקם יבינו לפה וחלקם יבינו לשם..
אבל בקשר לרקע זה מעצבן נורא... שעוד מתלוננים.... על הרקע
כמה שהמצאיות כאבת ככה היא נכונה
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
חזקק אהבתיייייייייייייייייי
חח נכון(●'◡'●)

• הוסף לסימניות
חודש טוב
חודש של שמחה
קצת משפטים מענינים ומצחיקים תעלו גם
והיה מעניין

• הוסף לסימניות
התקשרה אלי מישהי לתמונות חלאקה
"הילדה שלי בלי 2 שיניים קדמיות, את יכולה להשתיל לה שיניים?"

יקירתי, אני צלמת לא אורטודנטית

• הוסף לסימניות
התקשרה אלי מישהי לתמונות חלאקה
"הילדה שלי בלי 2 שיניים קדמיות, את יכולה להשתיל לה שיניים?"

יקירתי, אני צלמת לא אורטודנטית
ברור את גם יועצת זוגית , תופרת, מנקה, מעצבת, גננת,רופאת פנים, דודה, יועצת נישואין
וכו,,,,
:p:p:p:cool::sne::)

• הוסף לסימניות
2 תמונות מצחיקות על צילום
לקחתי מבא מייל
7371548f-eddc-4682-b43e-7f2309b4f3dd.jpg

be6474cd-4a82-4750-82eb-d13e5a650391.jpg

• הוסף לסימניות
"האמא לצלם: מצטערת שאחרנו, היינו ממש בלחץ. אז לא הספקנו את כל צילומי המשפחה. נכון שנוכל להשלים את זה אחר כך??? (ביננו, בחינם. גם ככה לא הספקנו לנצל אותך הסוף. הרי פירסמנו שמחפשים צלם, מתחיל, "תותח" והעיקר "ממש בחינם ...

• הוסף לסימניות
"האמא לצלם: מצטערת שאחרנו, היינו ממש בלחץ. אז לא הספקנו את כל צילומי המשפחה. נכון שנוכל להשלים את זה אחר כך??? (ביננו, בחינם. גם ככה לא הספקנו לנצל אותך הסוף. הרי פירסמנו שמחפשים צלם, מתחיל, "תותח" והעיקר "ממש בחינם ...
גדול

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה