לחבר לחשמל ללחוץ על כפתור ההדלקה ועל כפתור הווליום ביחד למשך כ20 שניות זה נפוץ במכשירים של הדרןמשהו יודע?
הפל נתקע נמצא במסך של ההתחלה עם המילה סמסונג, בלי להתקדם
גם אחרי שאני לוחצת על 3 הכפתורים להפעלה מחדש, הוא מפעיל את המכשיר מחדש ושוב שמגיע לסמסונג נתקע
עזר?לחבר לחשמל ללחוץ על כפתור ההדלקה ועל כפתור הווליום ביחד למשך כ20 שניות זה נפוץ במכשירים של הדרן
לחבר לחשמל ללחוץ על כפתור ההדלקה ועל כפתור הווליום ביחד למשך כ20 שניות זה נפוץ במכשירים של הדרן
עזר?אני כבר4 שעות עם התקלה הזאת...
חלקי.עזר?
דגם מכשיר?חלקי.
עשיתי את זה כבר מקודם. עכשיו מעל שעה הוא מעדכן את עצמו
לאעזר?
על שתי הכפתורים ביחד? הדלקה וווליום?
כןעל שתי הכפתורים ביחד? הדלקה וווליום?
שזה מחובר לחשמל?
דגם?
נראה לי שJ5 או J6 משהו כזהדגם?
וואו מימות ה-80 זה פלאפון או GPS?נ
נראה לי שJ5 או J6 משהו כזה
פלאפון, אז אולי טעיתי בדגם... נסתי לשלות מזכרוניוואו מימות ה-80 זה פלאפון או GPS?
החיבור שלו זה USB רגיל או טייפ C?פלאפון, אז אולי טעיתי בדגם... נסתי לשלות מזכרוני
אבל הוא די ישן, יש לי אותו כמעט שנתיים
רגילהחיבור שלו זה USB רגיל או טייפ C?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים