עדכון בחלונות 10- כדאי אולי לחכות

• הוסף לסימניות
הודעה חשובה
מגיע עכשיו העידכון הגדול של הסתיו של ווינדוז, של 24 לאוקטובר (של אתמול, יום רביעי)
ו-וואקום הוציאו הצהרה כרגע שהוא יוצר כל מיני בעיות עם הדרייבר של וואקום,
ושהם עובדים עם מיקרוסופט לפתור את זה.
לכן, כפי הנראה כדאי להקדים רפואה למכה ובינתים להכנס להגדרות של העידכונים,
ובהגדרות מתקדמות להפעיל עיכוב על התקנת עידכונים חדשים.
(כדי לא להצטער אח"כ כשפתאום זה יתקין אותו אוטומטית)
upload_2018-10-25_21-3-46.png

על לא דבר.

קישור להודעה של וואקום(כשזה יתוקן הם יעדכנו בקישור פה):
https://www.wacom.com/en-us/support?linkId=58712307&fbclid=IwAR3QPpIfzCuyaVG5D5Arb1NYX_cGwGsgYfk3-JSD3EY0Lt73Kb-gmkQf9gA&guideTitle=Why-are-Modifier-Clicks-are-not-working-after-the-Windows-10-Fall-2018-Update?&guideId=2c654051-8240-48b8-ba17-aec301868667

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כמה זמן נראה לך צריך לחכות עם העידכונים?

• הוסף לסימניות
איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
איך עושים את זה?
הווינדוז שלי באנגלית אז אין לי איך להראות לך,
אבל כמו שכתבתי,
הגדרות
הגדרות עדכון
הגדרות מתקדמות
ויש שם כזה כפתור שמעכב את העידכונים זמנית

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
היה שם רק כפתור אחד דלוק "ספק לי עדכונים עבור מוצרי ווינדוס אחרים כאשר אעדכן את ווינדוס". כיביתי את זה- אבל לא נראה לי שזה זה! מישהו עם מערכת בעברית יודע?

• הוסף לסימניות
הווינדוז שלי באנגלית אז אין לי איך להראות לך,
אבל כמו שכתבתי,
הגדרות
הגדרות עדכון
הגדרות מתקדמות
ויש שם כזה כפתור שמעכב את העידכונים זמנית
יש לי באנגלית
איפה אני מוצאת את זה?

• הוסף לסימניות
לא ראיתי את האשכול הזה, אז עדכנתי. ולא, לא קרה שום דבר רע.. להיפך. נפתרה בעיה מסויימת שהיתה לי
כפי הנראה זה עוד לא העדכון המדובר.
למשל, השתנה אצלך האופן שווינדוז מנהל את הזכרון של דברים שעשית להם CTRL| C ?
זה אחד מהפיצ'רים המגניבים שיש בחדש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה