~~עדכון בקשר לקבוצת הרכישה לחידוש תוספים~~

• הוסף לסימניות
במידה ונהיה 20 אז ככל הנראה שכן..מחילה אבל בזמנים טרופים כאלו קשה להתחייב על סכום כזה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בע"ה מצטרף

• הוסף לסימניות
אני לא אריאל אבל
א. לפי מה שהבנתי, הפלאגאינים של הארבס, למרות תועלתם המרובה - הם לא פלאגינים אמיתיים, אלא סקריפטים במעטפת של פלאגין לשם הנוחות.
ב. גם סקריפטים יכולים לעבוד בזמן אמת, לא רק פלאגינים
ג. זמן אמת זה יתרון שלא צריך לעדכן כל פעם, אבל זה עלול להיות גם חיסרון של איטיות רצינית (לא בכל מקרה זה ישפיע, זה תלוי בהרבה גורמים), לכן יש גם יתרון למה שלא רץ בזמן אמת.
אני חושב שכל מה שנכתב כאן נכון.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אבל לגבי הריצה בזמן אמת, יש דרך לעשות את זה בלי לגרום איטיות,? לפי מה שכתב @תא חזי , בסקריפט הזה זה הכרחי שיעבוד בזמן אמת
לא, בוודאי שזה יגרום לאיטיות.
האמת שאני כבר לא זוכר מה בדיוק צריך הסקריפט לעשות, ואני גם לא בטוח שאפשר לעשות את כל מה שרוצים, בפרט כשמדובר ב-2 טורים. אז אני לא מתחייב כרגע על שום דבר!

• הוסף לסימניות
אגב, גם פלאגינים גורמים לאיטיות! הרי כל הפ'יצרים שהוסיפו אדובי גורמים לאיטיות נוראה...

• הוסף לסימניות
אגב, גם פלאגינים גורמים לאיטיות! הרי כל הפ'יצרים שהוסיפו אדובי גורמים לאיטיות נוראה...
ברור
השאלה אם יש דרך להמעיט באיטיות

אני לא מספיק מבין בזה אבל אני מניח שניתן להגדיר מתי הסקריפט יפעל, למשל אם הסקריפט יפעל על כל עמוד רק כשגוללים אותו, מן הסתם זה יהיה פחות איטי מאשר אם יופעל בכל הקשה על מקש כלשהו במקלדת.
או אולי אפשר להגדיר שבמקום שיפעל על כל המסמך יפעל רק על העמוד הנוכחי ועל העמוד שאחריו

לא?

• הוסף לסימניות
אולי. תלוי בפרטי הסקריפט.

• הוסף לסימניות
ככה לא תגיע לארץ המובטחת.
הלנו אתה?
ר' יהודי, לכל תוכנה את מעלותיה וחסרונותיה.
מעמד לא צריך להיות כבול בהערצה לתוכנה אחת ואין בלתה.
כמו ששיפוצניק לא בונה קירות רק עם שפכטל, אלא עם עוד כלים, ככה מעמד צריך לדעת מתי להשתמש בתוכנה זו ומתי בזו.

• הוסף לסימניות
אז זה אומר שאתה לא מצטרף לקבוצה? :rolleyes:

• הוסף לסימניות
יש חדש בנושא?

• הוסף לסימניות
לצערי לא...
מנסים ללחוץ מכל כיוון.

• הוסף לסימניות
יש התקדמות. כנראה שמשהו יהיה מוכן עד שבוע הבא בע"ה.
לגבי הריצה בזמן אמת, לא שייך, לדעתי. אפילו האיזון טורים של אדובי תוקעים את המחשב, ולהם יש את מיטב המומחים בהודו. בקיצור...
מה שכן, אפשר לשייך מקש קיצור לסקריפט, ואחרי שהרצת אותו על כל הכתבה, במקרה שיש שינויים, אפשר להריץ אותו באופן פרטני על תיבת הטקסט שאתה עומד בו עם קיצור מקש.
אם מתעקשים, אוכל להוסיף שזה ירוץ כל פעם שבוחרים תיבת טקסט, על אותה תיבה שנבחרה, או כשמעבירים את הסמן מתיבה אחת לתיבה אחרת.
אבל להפעיל את זה כל פעם שמשנים טקסט בתוך התיבה יהיה סיוט למשתמש, לע"ד.

• הוסף לסימניות
וואו, יום של בשורה...
הצלחת להסתדר עם האיזון כאשר יש כותרות של ספאן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה