- הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
נכנסתי לכאן, אך כפי שזה נראה זה הצהרה הכנסה, ולא עדכון של גובה ההכנסה שאמור להיותדיווח באמצעות אתר רשות המיסים. כאן
מכיוון שעדיין לא הסתיימה השנה.. אין אפשרות להצהיר על גובה ההכנסות לשנה זו..נכנסתי לכאן, אך כפי שזה נראה זה הצהרה הכנסה, ולא עדכון של גובה ההכנסה שאמור להיות
ומכיון שאני פתחתי את התיק רק בשנת 2020 אני לא יכול להצהיר כמה הכנסתי.
הצהרת גובה הכנסה היא עבוא הגדרת העסק כעוסק פטור או מורשה.כשפתחתי את התיק שאלו אותי כמה אני אמור להכניס, השאלה האם אני יחרוג מהסכום הנ"ל אני יצטרך לשלם מס, או שכל עוד שלא עברתי את תקרת ה100 אלף שח לא אשלם...
ב. מי נקרא עצמאי שצריך לשלם דמי ביטו"ל:ואוו ממש תודה רבה.
אגב יש לכם תשובה לגבי השאלות האחרות?
ב. עד איזה סכום ניתן להצהיר בלי לשלם ביטוח לאומי? (אני עובדת בעוד עבודה כשכירה, אם זה רלוונטי).
ג. האם דמי לידה ניתן לקבל גם בלי לשלם ביטוח לאומי? (ואם לא, האם ניתן לשלם ביטוח לאומי אחורה עבור שנה שלימה כדי להיות זכאים לדמי לידה?)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים