עדכון גוגל דרייב באתרוג / ברימון .

• הוסף לסימניות
כאחד שעובד שם..אני שמח לעדכן אתכם שהתקלה בגוגל דרייב נפתרה !
אך כמה דברים חשובים !
קודם לוודא שתוכנת גוגל דרייב מותקנת כבר על המחשב שלכם !
שנית יש להיכנס לאתר "רימון" ושם ללשונית "תמיכה" ושם "הגנה באתרים מאובטחים" לרדת עד לתחתית העמוד ולהוריד "תוסף נסיוני". להריץ את הקובץ על המחשב .
לאחר ההתקנה שלו יש להפעיל את המחשב מחדש!!!
וזהו, התוכנה עובדת תקין.
בהצלחה.!!!!
לשאלות נוספות אשמח לענות באישי !
יום טוב.

• הוסף לסימניות
היי, תודה!
אחרי ששלחתי אתמול מייל בנושא (ולא התייחסו אליי)
אחרי שהתקשרתי, הייתי חמישי בתור, הגעתי למקום הראשון והעבירו בלי לשאול אותי להשאיר מספר
אז כעת, כשאני בטלפון ובמקום השני, אני קורא בדיוק את ההודעה שלך!
נשאר בינתיים על הקו, ורץ לנסות... :)

• הוסף לסימניות
עדכון:
ראשית זה לא עובד לי (התוכנה כבר הייתה מותקנת, התקנתי את התוסף, הפעלתי מחדש)
שנית, באמת שהצליחו להרגיז אותי, שוב הגעתי למקום הראשון, ושלחו אותי להשארת הודעה...
ממתין כל פעם לריק 10 דק' תמימות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה