עדכון גרסא לקורג PA4 עם בשורה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צליל קסום;2091964:
עכשיו באמת
לכל אלו שכבר קנו Pa 4
תגידו מה היתרונות שלה על ה pa3? לי יש את ה 3, ובזמנו אמרו לי שיש לה פחות זכרונות. זה נכון? ושהמסך רץ כמו בטלפון שלחיצה הכי קטנה משנה הכל

דברו כי זה חשוב לי
אחד היתרונות החשובים הוא זה המובא בראש האשכול הזה. הסונגבוק המשופר.
חוץ מזה אכן המסך בPA4 מגיב הרבה יותר טוב, כמו בסמארטפון. והזכרון אכן יותר גדול.
אני עושה העתק הדבק לתגובה של טל ממרום כלי נגינה על העניין:

1) דבר ראשון עיצוב חדשני ויותר יפה.
2) שוקל פחות בקילו וחצי.
3) מסך 7 אינץ' גדול יותר צבעוני מלא.
4) מסך טאץ' נגיעה עם טאץ' יותר רגיש וטוב מה -PA3.
5) זיכרון מסיבי יותר מובנה ל - 400 מגה סמפלר. במקום 128 ב-PA3.
6) 6 PAGES לכל קטגוריית סאונד ומקצב במקום 5 ב-PA3.
7) הוסיפו סאונדים אמיתיים של DNC עם סוויצ'ים בצד לויברציה בסאונד.
8) יש אפשרות ל Keyboard Set Library לסדר סאונדים עם מקצב תואם בחלונות כמו בקרונוס.
9) שיפרו ממירים של הכלי והוא נשמע בהגברה בהרבה יותר טוב ומסיבי ומקצועי.
10) הוסיפו איקיו ולימיטר יותר אכיותיים מה - PA3.

• הוסף לסימניות
אם כבר נקפוץ על האשכול, בעיה שקצת מפריעה לי בpsr950 , מעוניין לדעת האם גם בקורג היא קיימת:
יש הרבה פעמים שאני מתחיל פתיח לשיר, ואני מתחיל בלי מקצב אלא עם פאד ואחרי זה מוסיף עוד פאד(כמובן מתוכננים מראש שיתאימו אחד לשני) וכשאני מתחיל לנגן אני מוסיף עוד פאד/2
עכשיו, אם אני רוצה להוריד את שני הפאדים הראשונים בלי שהשניים האחרונים יפסיקו, אין אפשרות כזאת! אני יכול לעשות סטופ לכל הפאדים ביחד ואז לשים מחדש את השניים שאני רוצה.
למה אין אפשרות שברגע שאני לוחץ על אחד הפאדים שוב פעם, הוא יכבה????
או שיש אפשרות ואני לא יודע???...
גם בקורג זה מעצבן???

• הוסף לסימניות
בימהה חשבו על זה...

צדיק! תלחץ סטופ ותוך כדי לחיצה מבלי להרפות תבחר את הפד שברצונך לעצור וזה יעצור רק את זה שבחרת!
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גורם בכיר;2092232:
צדיק! תלחץ סטופ ותוך כדי לחיצה מבלי להרפות תבחר את הפד שברצונך לעצור וזה יעצור רק את זה שבחרת!
בהצלחה.

דבר ראשון אני שמח שאתה מודע לזה שאני צדיק...
ולמה לא יכלו לעשות בצורה יותר פשוטה שלחיצה נוספת עוצרת את הפאד??????
לא מובן!!!

• הוסף לסימניות
אם הייתי המתכנת של ימהה או של קורג הייתי בונה אורגנית עם עוד 1000 שינויים והעדפות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גורם בכיר;2092245:
אם הייתי המתכנת של ימהה או של קורג הייתי בונה אורגנית עם עוד 1000 שינויים והעדפות...

טוב, קבל כמה רעיונות...

קבצים מצורפים

• 10556389_410304325775237_2418465672825589153_n.jpg
    KB 43.3 · צפיות: 39
  • Studie1.jpg
    KB 89.1 · צפיות: 38
  • Yamaha_Tyros_6.jpg
    KB 105.9 · צפיות: 35
  • yamahatyros4orgeledition_62h.jpg
    KB 53.6 · צפיות: 43
  • W0GD8YI.jpg
    KB 312.7 · צפיות: 33
  • FakeTyros-Black-1024x416.jpg
    KB 101.8 · צפיות: 42
  • maxresdefault.jpg
    KB 151.5 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
זה טוב!!! זה טוב!!!!:):):):):)
העלה לי חיוך:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה