עדכון גרסה להוצאות והכנסות

• הוסף לסימניות
העלאתי לכאן גרסה חדשה להוצאות והכנסות אשר כולל משתמשים ועוד כמה שיפורים קטנים.

באריכות כאן

אשמח לקבל תגובות!

קבצים מצורפים

• הכנסות והוצאות כולל משתמשים.rar
    KB 819.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אתרי;1122288:
אפשר בקובץ לא מכווץ?
אני לא מסתדרת עם זה...
תודה!

הייתי שמח..
אבל א"א לעלות לפרוג קבצי אקסס...
העלאתי בקובץ ZIP מקווה שיותר טוב...

קבצים מצורפים

• הכנסות והוצאות כולל משתמשים.zip
    KB 916.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
למה הוא לא פותח את הקובץ
הוא כותב לעשות גיבוי וכל זה
יש פתרון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותיי;1122299:
למה הוא לא פותח את הקובץ
הוא כותב לעשות גיבוי וכל זה
יש פתרון?

כמו פה?

מקווה שהמומחים יכלו לתת פתרון יותר טוב, אני אישית לא מכיר פתרון, זה מקרה די נדיר שקורה במחשבים מסויימים, שלא מצאתי להם מכנה משותף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HUBHCBH;1122304:
כמו פה?

מקווה שהמומחים יכלו לתת פתרון יותר טוב, אני אישית לא מכיר פתרון, זה מקרה די נדיר שקורה במחשבים מסויימים, שלא מצאתי להם מכנה משותף.
גם לי,
וינדוס 8
אופיס 2013
חבל, נראה שימושי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HUBHCBH;1122304:
כמו פה?

כן בדיוק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;1122315:
גם לי,
וינדוס 8
אופיס 2013
חבל, נראה שימושי.

עוד נסיון סגירה שאולי צלח יותר טוב...
רק לגרסה 32 ביט אפשר להוריד מהקובץ מצורף.

אשמח לקבל תגובה האם אכן זה עזר!

קבצים מצורפים

• הוצאות והכנסות כולל משתמשים 32 ביט.zip
    KB 457.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
....
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
זה ההודעה שאני מקבלת

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 156.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1122707:
זה ההודעה שאני מקבלת

צר לי אבל התוכנה פועלת רק בגרסה של אופיס 2010 ומעלה, זה נראה שאת משתמשת ב 2007.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HUBHCBH;1122358:
אשמח לקבל תגובה האם אכן זה עזר!
תודה על האכפתיות.
צירפתי צילומי מסך.
אם זה מסובך מידי, אין צורך להתאמץ עבורי...
אני מעלה כי בקשת שאעדכן.
תודה.

קבצים מצורפים

• צילומי מסך.jpg
    KB 244.4 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
מה השם משתמש וסיסמא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1124601:
מה השם משתמש וסיסמא?

אפשר ליצור שם משתמש וסיסמה ע,י כתיבת שם משתמש וסיסמה ואז על הכפתור התחתון "יצירת חשבון חדש"
או כדי לקבל קצת רקע על התכונה אפשר להקיש שם משתמש "דוגמא" סיסמה "1234"

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

רציתי לשאול יש מיקרופון כפול לקלרינט מחברת AMT (מצורף קישור למיקרופון:https://appliedmicrophone.com/product/ws-clarinet-oboe-microphone/?utm_source=chatgpt.com) שרוב הנגנים משתמשים בו (כולל אברהם בלטי, נחמן צוקר,חיליק פראנק ועוד.....) וזה בגדול טוב, אבל שמעתי שיש עכשיו חברה חדשה "EVNO" שמייצרים גם כן מיקרופון כפול לקלרינט (מצורף קישור למיקרופון:https://appliedmicrophone.com/product/ws-clarinet-oboe-microphone/?utm_source=chatgpt.com) שלפי מה שהבנתי הבעלים שלו היה עובד בAMT במשך 20 שנה ואז הוא יצא מAMT (יש שאומרים בגלל הרבה טענות על איכות המוצרים והשירות שלהם) ופתח חברה אחרת עם הרבה שיפורים למוצרים (כי הרי ידע איך בנוי שם המוצרים כי עבד שם!!!) ככה על כל פנים הוא טוען!!! אז פה אני רוצה לברר מי שיש לו מידע על איזה מיקרופון יותר טוב, של איזה חברה, אם יכול לפנות ולתת כמה דקות לצרת רבים הזה, בתודה!!!!!
0 תגובות
שלום לכולם.
לפני תקופה פיתחתי תוסף לקבלת התראות מפורומים שונים מכל הסוגים, ובתוכם גם פרוג. (התוסף שלי כמובן התבסס על התוסף הנפלא
הזה וכאן המקום להודות ליוצר ההוא.)
פרסמתי אותו במתמחים טופ אך בשל כי הוא עשה בעיות מסוימות עם פרוג העדפתי להמתין עם הפרסום כאן.
וכעת בעת שהגעתי בס"ד לפרסום גרסה 2 והתוסף עובד באופן חלק גם עם פרוג אמרתי בליבי לפרסמו כאן למען יהנו כל הציבור הרחב.
אז מה זה בעצם?
במשפט אחד: תיבת התראות מאוחדת לכל הפורומים שלכם, ישירות בדפדפן.
התוסף שולף את כל ההתראות וההודעות הפרטיות מהפורומים שאתם חברים בהם (שתומכים בפלטפורמות NodeBB ו-XenForo) ומציג אותן בממשק אחד, נקי ונוח.
מה התוסף יודע לעשות? הנה כמה מהתכונות המרכזיות:

🚀 פונקציונליות ליבה:

• איחוד התראות מלא: קבלו התראות והודעות פרטיות מכל הפורומים בפיד אחד.
  • הוספת פורומים בקלות: הוסיפו כל פורום מבוסס NodeBB או XenForo בכמה קליקים.
  • זיהוי אוטומטי: התוסף יזהה לבד את סוג הפורום שהוספתם.
  • עדכונים ברקע: התוסף בודק התראות חדשות באופן אוטומטי, גם כשהחלון שלו סגור.
🎨 התאמה אישית מלאה:

• ערכות נושא ומצב כהה: בחרו מבין מספר עיצובים, כולל מצב כהה מלא.
  • צלילים מותאמים: הגדירו צליל ייחודי לכל פורום, או אפילו העלו קבצי סאונד משלכם!
  • ממשק גמיש: בחרו אם להציג את התוסף בחלון קופץ (Popup) או בסרגל צד (Side Panel) קבוע.
✨ חווית משתמש נוחה:

• ממשק נקי ומהיר: עוצב כדי להיות אינטואיטיבי וקל לשימוש.
  • סימון כנקרא מיידי: התראות נעלמות מהרשימה מיד בלחיצה.
  • חיווי על סטטוס חיבור: דעו תמיד אם התוסף מחובר בהצלחה לכל אחד מהפורומים שלכם.

פרטיות ואבטחה מעל הכל
חשוב לי להדגיש: התוסף פועל באופן מקומי לחלוטין על המחשב שלכם. שום מידע, הגדרות, או תוכן התראות נשלח לשרתים חיצוניים. הפרטיות שלכם מלאה.

באילו פורומים זה תומך?
התוסף מגיע עם רשימה מוכנה של פורומים פופולריים (פרוג, מתמחים טופ, תחומים, וכו'), וכמובן, אתם יכולים להוסיף כל פורום אחר בעצמכם!

🔗 להורדה בטוחה מחנות האינטרנט של Chrome

אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם, לקבל פידבקים, רעיונות לפיצ'רים עתידיים, או דיווחי באגים.

נהניתם מהתוסף? אשמח אם תדרגו אותו.

0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה