עדכון ווינדוס 10

• הוסף לסימניות
אצלי לא מתעדכן אוטומוטית [כך לפחות נראה לי] כיון שיש לי נטפרי וכל דבר שקשור למייקרוסופט חסמתי בהגדרות שלי, כבר הרבה זמן לא עדכנתי, האם רצוי כרגע לעדכן או שזה עושה בעיות? [לעדכון אני מסיר את ההגדרות האישיות של החסימה באופן חד פעמי]

• הוסף לסימניות
באופן עקרוני, לא העדכון עושה בעיות אלא אי עדכון עושה בעיות.

אכן העדכון הגדול האחרון של ווינדוס עשה בעיות, אבל הם כבר ביטלו אותו.
כך שלכאורה עדיף לעדכן מאשר לא לעדכן.
ונניח במחשב שאני משתמש מוגדר לא לעדכן עדכון גדול רק לאחר מס' חודשים מאז שהוא יצא, ואז זה מונע את הבעיות כמו שהיו עכשיו (העדכונים הקטנים לא ידוע לי שיצרו בעיות, מלבד בתוכנות מסויימות מאד שהוציאו עדכון לאחר מכן).

אבל אל תסמכו עלי, תסתכלו מה כתבו כאן באשכולות שונים בנושא מומחי המחשבים.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
כיון שיש לי נטפרי
קודם כל מה זה קשור. נטפרי לא חוסמים עדכונים נטפרי זה סך בכל תוכנת סינון שיושבת על השרתים ועושה את הסינון נטו של האינטרנט.
(האם אתה משתמש בראוטר או בנסטיק?)
ובנוגע ל
האם רצוי כרגע לעדכן או שזה עושה בעיות?
כמו שכתב @A052
אכן העדכון הגדול האחרון של ווינדוס עשה בעיות, אבל הם כבר ביטלו אותו.

אך ההמלצה היא כשיוצאת גירסה חדשה לווינדוס (הכוונה רק לגירסאות ולא סתם עדכוני תוכנה ואבטחה) לא להוריד אותה מיד אלא להמתין לפחות חודשיים שלושה כיון שבזמן הזה מתקנים הרבה באגים שנמצאים בגירסה החדשה .
רק מה במחשבים ישנים וחלשים הרבה פעמים אומרים תכנאים שלא להוריד את הגרסאות החדשות מחשש של קריסה אבל אין זה אומר שזו האמת המוחלטת כי כל מחשב לגופו ולפעמים יש הפתעות שזה עולה והכל בסדר.

• הוסף לסימניות
אצלי לא מתעדכן אוטומוטית [כך לפחות נראה לי] כיון שיש לי נטפרי וכל דבר שקשור למייקרוסופט חסמתי בהגדרות שלי, כבר הרבה זמן לא עדכנתי, האם רצוי כרגע לעדכן או שזה עושה בעיות? [לעדכון אני מסיר את ההגדרות האישיות של החסימה באופן חד פעמי]
אולי קצת אחלוק כאן על קודמיי.
ראשית, כמובן שאם חסמת בנטפרי את מייקרוסופט אז העדכונים חסומים. לתשומת לבך ידידינו @avi chazak , לעצם העדכון- אם הכל טוב כרגע, לא הייתי ממהר לעדכן.
אם יש סיבה לרצון לעדכן כרגע, אשמח לדעת מהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה