עדכון ווינדוס 8 לגרסא 8.1 לא עובד -תעזרו לי!!!

• הוסף לסימניות
יש לי ווינדוס 8 ואני רוצה לשדרג אותו ל8.1 פעם זה היה מביא לי הודעות לעדכון על המסך ולא עדכנתי ולאחר כמה זמן זה הפסיק

עכשיו אני רוצה לשדרג נכנסתי לאתר של מייקרוסופט נכנסתי לעדכונים וזה נכנס לי לחנות כותב שזה הוריד את ההתקנה אבל ההתקנה נכשלה....

מישהו יודע מה הסיבה????

(יש לי אינטרנט רימון יכול להיות שזה חוסם????)

.

• הוסף לסימניות
צריך לעדכן את כל העדכונית הרגילים לפני זה.

• הוסף לסימניות
לא תמיד.
צריך להיכנס לעמוד העדכונים ולבדוק.

• הוסף לסימניות
מיקרוסופט "לועגים לרש" לא יכולים לכתוב ברור סוג שגיאה רוצים שננבור במציג האירועים במאות אירועים שונים...
ועכשיו תכל'ס: יכולים להיות הרבה השערות לגבי הכשל אבל הדבר הכי נכון לעשות הוא התקנה נקיה של 8.1 כמובן לאחר גיבוי החומר במחיצה והפרופיל האישי שדרך אגב ישנו כלי מובנה מיוחד לכך הנקרא בעברית העברה נוחה ב windows (פשוט לכתוב בשורת החיפוש בעברית) הכלי מאפשר גיבוי של הפרופיל כולל מידע על התוכנות של המשתמש אפשר לגבות להתקן איחסון ולאחר ההתקנה של 8.1 והתוכנות הרציות להריץ את התוכנה ולשחזר את הפרופיל (הכלי באנגלית נקרא easy windows transfer)
יש לציין כי לשחזור הפרופיל בצורה טובה המערכות צריכות להיות באותה גירסה אם יש לך 64 ביט אז גם תתקין 64 ביט ואם 32 ביט אז גם 32 ביט...
אפשרות נוספת להתקין את 8.1 במחיצה אחרת או ב vhd...
כך נראה הכלי של העברה נוחה (עובד מצויין)

קבצים מצורפים

• העברה נוחה של הפרופיל.png
    KB 15.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
א קיצער בסוף זה התקין לי....
פתאום הוא אמר לי מסיים את ההתקנה שלך.... ולקח לו שעתיים....

אבל יש תוכנות שעכשיו לא עובדות לי כגון בלוסטאקס מה לעשות?

• הוסף לסימניות
בגלל בעיות כאלו לא כדאי לבצע שדרוג התוכנות השונות שמותקנות במחשב לא תמיד עוברות את השדרוג בהצלחה מיקרוסופט לא יכולה לדאוג לסדר את כל התוכנות כראוי (ברגסטרי) לכן יש הרבה בעיות עם תוכנות שונות לאחר השדרוג..לכן אמרתי שהדרך הטובה ביותר היא התקנה נקיה והתקנה מחדש של התוכנות השונות (אלא אם כן מדובר במערכת שגם ככה לא מותקנים עליה תוכנות)
דרך אגב אולי תעזרו כאן למיס רוצים וואטסאפ ולי אישית אין נסיון עם bluestack

• הוסף לסימניות
תוריד התוכנה עם ריבו ותתקין אחרי זה מחדש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה