משתדל לזרום
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
יש איזה שהיא דרך לעשות את זה?
מיירי במערכת ללא דפדפן וללא גוגל פליי
מיירי במערכת ללא דפדפן וללא גוגל פליי
סליחה על הבורותלהעביר APK מעודכן מכרטיס זיכרון
למי יש וייז מעודכן?APK זה אפליקציה
ותכניס לכרטיס אפליקציה מעודכנת של וייז ותתקין את זה
השאלה אם אפשר להתקין במערכת שלך אפליקציות
אני יעלה לך עוד כמה דקות השאלה האם אפשר להתקין אפליקציות במערכת שלךלמי יש וייז מעודכן?
איך אני יכול לבדוק?אני יעלה לך עוד כמה דקות השאלה האם אפשר להתקין אפליקציות במערכת שלך
איזה שנה הרכב?איך אני יכול לבדוק?
זה מערכת מקורית של יונדאי
carsforum.co.il
2016איזה שנה הרכב?
![]()
מדריך פריצה/פתיחת מסך למסכי מולטימדיה של יונדאי/מיצובישי
לכל מי שיש לו רכב מתוצרת יונדאי או מיצובישי מהשנה-שנתיים האחרונות עם מערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית של גיל-קאר, מתוצרת FLYAUDIO, הפריצה מתקינה GOOGLE PLAY ומשם אפשר להתקין כל אפליקציה שרוצים, אפשר לעדכן את וייז וכו'. אני ביצעתי את המדריך כלשונו על יונדאי I10 חדשה בקלות בלי שום בעיות, 5 דקות עבודה....carsforum.co.il
יש למאן דהו אעפליקאצייע של ווייז לשליחה? (מעודכן)
למה זה לא רלוונטי?מה שהבאת לא רלוונטי
כי המדריך שם לא קייםלמה זה לא רלוונטי?
אני יבדוק בהקדםכן ככה נראה לי ואם זה לא טוב תעדכן אותי כי ירד לי 2קבצים ואני לא יודע איזה מהם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים