עדכון לווינדוס 10

• הוסף לסימניות
אשמח אם מישהו יוכל לענות לי אם כשאני מעדכן לווינדוס 10 דרך המחשב עצמו (הוא מציע לי למטה בסלסלה לעדכן לווינדוס 10) הוא מוחק את כל התוכנות כמו בכל התקנה רגילה? [יש לי ווינדוס 8.1]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחד ומיוחד;1941239:
אשמח אם מישהו יוכל לענות לי אם כשאני מעדכן לווינדוס 10 דרך המחשב עצמו (הוא מציע לי למטה בסלסלה לעדכן לווינדוס 10) הוא מוחק את כל התוכנות כמו בכל התקנה רגילה? [יש לי ווינדוס 8.1]

זה לא אמור לקרות.

אבל בכל אופן אני לא הייתי ממליץ לך לשדרג, בגלל שאחרי זה ברוב מקרים יש בעיות, רק תעשה התקנה נקייה

• הוסף לסימניות
אל תעשה לעצמך את הטעות הזו

• הוסף לסימניות
למה לא?

• הוסף לסימניות
השידרוג הזה עושה הרבה צרות לכל מי שניסה את זה
בד"כ מי שמשתמש בווינדוס 10 ואומר שהכל תקין זה מי שהתקין התקנה נקייה ולא ביצע שדרוג מגרסה קודמת

• הוסף לסימניות
למרות שזה שדרוג שהם מציעים?

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!!

• הוסף לסימניות
אני סתם כך אומר לחכות עם השדרוג עוד כמה חודשים עד שהוא יהיה יותר יציב.

• הוסף לסימניות
אני גם שידרגתי, וגם ביצעתי התקנה נקייה.
ופשוט חזרתי אחורה.

לא מומלץ בכלל לבצע את הצעד הזה כעת. מנסיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1942126:
אני סתם כך אומר לחכות עם השדרוג עוד כמה חודשים עד שהוא יהיה יותר יציב.

כבר יציב (לא יהיה יותר יציב)

נכתב ע"י רמה פלוס;1942278:
אני גם שידרגתי, וגם ביצעתי התקנה נקייה.
ופשוט חזרתי אחורה.

לא מומלץ בכלל לבצע את הצעד הזה כעת. מנסיון.

על הטעם וריח אין להתווכח

• הוסף לסימניות
אני עשיתי שדרוג מוינדוס 7 ומרוצה מאד

• הוסף לסימניות
אבל זה מוחק את כל התוכנות המותקנות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחד ומיוחד;1944781:
אבל זה מוחק את כל התוכנות המותקנות?

יש שלוש דרכים להתקין וינדוס

1. שידרוג = זה משאיר כל התוכנות והקבצים
2. התקנה לא נקייה = זה כשמתקינים מתוך וינדוס זה מוחק התוכנות אבל משאיר עקבים (תיקיית windows.old)
3. התקנה נקייה = זה כשעולים בוט עם הוינדוס, וזה הכי נקי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה