עדכון לוינדוס 10 למחשבים מנותקים מאינטרנט

• הוסף לסימניות
כידוע לכולם, וינדוס 10 מעדכן את עצמו דרך האינטרנט.

השאלה הנשאלת, איך מעדכנים את הוינדוס למחשבים בלי אינטרנט.

מצאתי את האתר הזה שבו אפשר לחפש ולהוריד עדכון ספציפי, וכך אפשר לעדכן ממחשב אחר (עם אינטרנט כמובן...) ולהתקין במחשב ללא אינטרנט.

השאלה היא האם יש דרך לבדוק איזה עדכונים נצרכים עבור מחשב ספציפי,

תודה מראש לעוזרים!

• הוסף לסימניות
אם המחשב לא מחובר לאינטרנט ממש ממש מומלץ לא להתקין את העידכונים - זה מאט מאוד את המחשב!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Avshalom05;2486553:
אם המחשב לא מחובר לאינטרנט ממש ממש מומלץ לא להתקין את העידכונים - זה מאט מאוד את המחשב!!!!!!

האמנם?

ומה עם האבטחה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;2486659:
האמנם?

ומה עם האבטחה?

איזה אבטחה צריך אם המחשב לא מחובר לרשת? - מספיק אנטי וירוס (לוירוסים - בין כה האבטחה לא יעזור לך)

• הוסף לסימניות
יש גם תיקוני באגים....

ואם הוא מחובר זה לא מאט מה ההבדל?

• הוסף לסימניות
כבר כמה באגים...... - לא נראה לי שזה שוה את המהירות שמפסידים.....

ואם הוא מחובר זה גם מאט, אבל יש כאלה שיגידו כן אבל אבטחה...... - זה גם לא שווה את זה אלא אם כן זה המחשב שאני מפעיל בו את הכור האטומי..... - - - -

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Avshalom05;2487763:

ואם הוא מחובר זה גם מאט, אבל יש כאלה שיגידו כן אבל אבטחה...... - זה גם לא שווה את זה אלא אם כן זה המחשב שאני מפעיל בו את הכור האטומי..... - - - -

צריך להגדיר נכון בהתקנה את ווינדוס 10 שלא יגנוב מהירות, ולא אני לא הולך לעשות על זה קורס פה.
ככה אין באגים ולא מפסידים מהירות מגניב אהה?

אבטחה לא שווה את זה?
Ransomware מכיר?
מה לא שוה ? עדכונים זה בחינם וRansomware צורך הרבה ביטקוין שלא תמיד עוזר!
אהה ומחשבים שלא מחוברים לאינטרנט אתה מעדכן להם את האנטי וירוס?
כי יש דרך...
ואפילו שזה צורך עוד כמה מגה במחשב זה שוה

הכור האטומי?

תשמע כלל לכל אחד יש את הקבצים שזה הכור האטומי שלו,
ושומר עליהם כבבת עיניו

המון המון בהצלחה
ושלא נידבק ונדביק ונכשל ונכשיל לעלם ועד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Avshalom05;2487763:

לא מבין על איזה האטה אתה מדבר, זה עדכונים לווינדוס, מה שייך פה מאט?
או שאתה מתכוון בזמן העדכון ספציפית?

ואם אתה מהאנשים שחושבים שעדיף להשתמש במערכת המיושנת והחידושים של מיקרוסופט רק מאטים את המערכת לך פשוט תשתמש ב-XP, כאילו מה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yisrael;2488149:
לא מבין על איזה האטה אתה מדבר, זה עדכונים לווינדוס, מה שייך פה מאט?
או שאתה מתכוון בזמן העדכון ספציפית?

ואם אתה מהאנשים שחושבים שעדיף להשתמש במערכת המיושנת והחידושים של מיקרוסופט רק מאטים את המערכת לך פשוט תשתמש ב-XP, כאילו מה?

אני מדבר על ווינדוס 10
שני עולמות!!!!!!!!!!!!!
היה לי עם עדכונים אוטומאטים - ואז קרה לי תקלה במחשב (באותו יום) - עשיתי שיחזור (כמו גוסט), ביטלתי את העידכונים - והמחשב במהירות שונה!!!! - אין מה להשוות!

נסה ותבין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Avshalom05;2489168:
אני מדבר על ווינדוס 10
שני עולמות!!!!!!!!!!!!!
היה לי עם עדכונים אוטומאטים - ואז קרה לי תקלה במחשב (באותו יום) - עשיתי שיחזור (כמו גוסט), ביטלתי את העידכונים - והמחשב במהירות שונה!!!! - אין מה להשוות!

נסה ותבין

זה משהו ספציפי שהיה אצלך, בגדול אין סיבה שהעדכונים יאטו את המחשב והם מומלצים כמובן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;2489170:
זה משהו ספציפי שהיה אצלך, בגדול אין סיבה שהעדכונים יאטו את המחשב והם מומלצים כמובן

גם חשבתי כמוך-
ניסיתי בעוד מחשב,
אני משאיר לך לנסות - תעדכן!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Avshalom05;2489190:
גם חשבתי כמוך-
ניסיתי בעוד מחשב,
אני משאיר לך לנסות - תעדכן!

ניסיתי בהרבה מאוד התקנות ומחשבים ולא נתקלתי בבעיה ובאיטיות

• הוסף לסימניות
גם אני מעולם לא חוויתי בעיה בגלל עדכונים, אולי המחשב שלך הוגדר להוריד גרסאות בטא, אבל אני משתמש בווינדוס 10 בארבעה מחשבים ובאף אחד מהם לא חוויתי בעיה בעקבות התקנת עדכונים.

• הוסף לסימניות
המחשב שלי 3/4 תקוע כנראה בגלל עדכון כי אתמול בלילה כשכיביתי הוא עדכן עדכון, והיום שורת המשימות מגיב פעם בכמה דק', והוא לא נותן לי נקודת שחזור,

מה ניתן לעשות?

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי!

שורת המשימות לא מגיב עכשיו כלל. מה אפשר לעשות?...?

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי!

שורת המשימות לא מגיב עכשיו כלל. מה אפשר לעשות?...?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yisrael;2484685:

תודה.

הקישור השני חסום לי.

הקישור הראשון לא עוזר לי, כיון שהוא דורש חיבור אינטרנט למחשב. אם יש לי חיבור למחשב, אני פשוט עובד דרך העדכונים של וינדוס.

מה שביקשתי זה דרך לאתר את העדכונים הנדרשים לפי סוג המערכת, חברת המחשב והדגם וכדו'.

לגבי כל הענין של העדכונים, זה מאוד חשוב לדרייברים שבמחשב חדש, בוינדוס 10 הדרך הכי טובה לעדכן זה דרך וינדוס, בדוק!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה