מידע שימושי עדכון מיידי פרופיל סטודנט ברב קו - דרך האינטרנט

• הוסף לסימניות
רציתי לעדכן פרופיל סטודנט ברב קו, עשיתי זאת באתר 'רבקו אונליין' - ואז אמר לי שהמסמכים נשלחים לבדיקה [כנראה כי זה שנה ראשונה כסטודנט], ממתין כמה ימים ואין תגובה, ובנתיים אני מפסיד כסף כל יום....
ואז חיפשתי וראיתי שיש עוד אתר [נראה פחות ידידותי] בשם "הופ און" - https://hopon.co.il/
עשיתי את העדכון דרכו ומייד הפרופיל התעדכן
כדאי לדעת!

• הוסף לסימניות
רציתי לעדכן פרופיל סטודנט ברב קו, עשיתי זאת באתר 'רבקו אונליין' - ואז אמר לי שהמסמכים נשלחים לבדיקה [כנראה כי זה שנה ראשונה כסטודנט], ממתין כמה ימים ואין תגובה, ובנתיים אני מפסיד כסף כל יום....
ואז חיפשתי וראיתי שיש עוד אתר [נראה פחות ידידותי] בשם "הופ און" - https://hopon.co.il/
עשיתי את העדכון דרכו ומייד הפרופיל התעדכן
כדאי לדעת!
נכון מאוד מנסיון!

• הוסף לסימניות
עשיתי דרך האתר שכתבו כאן
עבר כבר 3 ימים ועדייןלא ההתעדכן,
מה אפשר לעשות?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
ברב קו אונליין המסמכים נשלחים לבדיקה רק אם זה שנה ראשונה
אם זה סטודנט ממשיך זה אוטומטי מתעדכן ברב קו
"הופ און" זה אתר/אפליקציה של חברת דן

• הוסף לסימניות
עידכון רב קו לסטודנט נעשה עכשיו בכל עיר בחלק ממוקדי המכירות של רב קו (לא בכולם)
וניתן לבדוק צפציפי לכל עיר היכן
כפי שהבנתי מחנות בבית שמש שאמורים לצלם את הלקוח ונשלח למשרד התחבורה את התמונות ורק ככה מתעדכן מחדש בפרופיל שזה סטודנט.

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה