בקשת תפילה עדכון מסעיר ומטלטל, המאבק עבור קווי הכותל מגיע לכנסת ישראל...

• הוסף לסימניות
אל תבטחו בנדיבים "הגורם הבכיר" משלוחי רבנן, עסוק בלנאום נגד ההסתה מעל במת הכנסת למליאה הריקה...אין לו זמן לאיש הקטן...
עד היום כל פניות שלי אליו על כל מיני עניינים, אפילו למענה לא זכו...גורנשיט..

אולי ח"כ לעניני מירון יעזור (תנסו להסביר שזה קשור בעקיפין למירון)...

• הוסף לסימניות
זו שנת בחירות לעיריות. אולי כדאי לבדוק מי מהרצים לעריית ירושלים מטפל או יטפל בנושא, במקום לבדוק אם יש לו שטריימל או קנייטש
אולי אתמודד?
אטפל בזה, ובמרזבים.
ואז - אתפטר.
(ייקח לי בדיוק יום)

• הוסף לסימניות
אולי אתמודד?
אטפל בזה, ובמרזבים.
ואז - אתפטר.
(ייקח לי בדיוק יום)
זו לא בדיחה.
אני, אצביע לך אם תטפל בתחבורה לכותל, ובטח יהיו עוד, כל ניקי פרוג יצביעו, ובמחשבה שניה, הם יצביעו לך גם בלי קשר...
הבעיה לכשתיבחר היא: א. שכבר לא תתפטר כל כך מהר... מסתבר יותר שההתפטרות לפרוג תוגש קודם, עיין ערך הניק 'ניר ברקת' שעזב את הפורום (אולי כי נעבעך כאן לא נתנו לו כורסת מנהלים?)
ב. מה שרואים משם לא רואים מכאן...

• הוסף לסימניות
זו לא בדיחה.
אני, אצביע לך אם תטפל בתחבורה לכותל, ובטח יהיו עוד, כל ניקי פרוג יצביעו, ובמחשבה שניה, הם יצביעו לך גם בלי קשר...
הבעיה לכשתיבחר היא: א. שכבר לא תתפטר כל כך מהר... מסתבר יותר שההתפטרות לפרוג תוגש קודם, עיין ערך הניק 'ניר ברקת' שעזב את הפורום (אולי כי נעבעך כאן לא נתנו לו כורסת מנהלים?)
ב. מה שרואים משם לא רואים מכאן...
כתבתי בהומור.

אני באמת לא מבין למה אין תחבורה נורמלית לכותל.
תחבורה מכבדת, נעימה, ובעיקר:
אמינה.

כן, אמינה.
א-מ-י-נ-ה!

• הוסף לסימניות
מדינת חלם......
למי שחושב עדיין שאפשר להזיז ענינים
שימשיך לחלום.........

לא מאמין שאפשר להזיז פה דברים

מכיר אחד שעבד בתחבורה ציבורית במיוחד בשעות העומס
הבנתי שהם יודעים בדיוק מה קורה מתי יש עומס ומתי לא
יש להם גרפים בדיוק מכל שכונה וכל עיר
אבל עדיין זה לא מזיז להם התושב הקטן
לא מעניין אותם גם שתחכה שעות ארוכות בערב ובמוצאי שבת
אחד מתוך אלף או פחות מתלונן
ופעם ב...... משהו מקבל פיצוי

אצלינו בבית שמש לאחרונה פשוט הורידו אוטובוסים של סופרבוס
שלא היו תקינים
בכוח הורידו את זה
וקיבלו קנס ורק כך זה הסתדר
מה זה אם לא מדינת חלם

• הוסף לסימניות
אויש, אז למי אצביע????
סתתתם, בכלל אין לי זכות בחירה בירושלים, אז אולי תתמודד לכנסת?
נושא מעניין, אבל ברשותך אני מעדיף שלא לסטות מהאשכול....
מזכיר:
מחכה לצילומסך ולתיעודים שלכם.

זאת ההזמדנות שלכם לתח"צ כמו שמגיע לכם.
אנא, צאו, תעדו.

• הוסף לסימניות
אני באמת לא מבין למה אין תחבורה נורמלית לכותל.
תחבורה מכבדת, נעימה, ובעיקר:
אמינה.

כן, אמינה.
א-מ-י-נ-ה!
ה-בעיה היא
שההגה בידיים של אגד.
ואולי הדרך להוציא אותו מהם, היא כמו שעשו לביתר תור בביתר...
או להפעיל קוים כמו המהדרין בבית שמש,
היתה פעם יוזמה דומה, מעניין למה היא גוועה. (אולי כי אז היתה מטרה של מאן דהו לגייס כספים, ולכן הוא יצא בהתרמה המונית להקמת קו חילופי לכותל, אבל באמצע המבצע הוא כבר חיתן את בנו האחרון?)

• הוסף לסימניות
ה-בעיה היא
שההגה בידיים של אגד.
ואולי הדרך להוציא אותו מהם, היא כמו שעשו לביתר תור בביתר...
או להפעיל קוים כמו המהדרין בבית שמש,
היתה פעם יוזמה דומה, מעניין למה היא גוועה. (אולי כי אז היתה מטרה של מאן דהו לגייס כספים, ולכן הוא יצא בהתרמה המונית להקמת קו חילופי לכותל, אבל באמצע המבצע הוא כבר חיתן את בנו האחרון?)
אני מאמין בהידברות קשיחה, ולא ביללנות ובכיינות. מזה כבר שמענו מספיק.
בוא נתמקד ונתקדם.

• הוסף לסימניות
נושא מעניין, אבל ברשותך אני מעדיף שלא לסטות מהאשכול....
מזכיר:
מחכה לצילומסך ולתיעודים שלכם.

זאת ההזמדנות שלכם לתח"צ כמו שמגיע לכם.
אנא, צאו, תעדו.
סליחה שסטיתי, הודעתי הקודמת נכתבה טרם קראתי את הודעתך זו.
יש לי מכתב תשובה של אגד לאיחור של אוטובוס, לא לכותל, ונחש מה התירוץ שם... תחזיק חזק...
"הנהג לא חש בטוב ולכן האוטובוס יצא באיחור"...
לי זה הזכיר את התירוצים שאומרים למלמד בחיידר "לא הרגשתי טוב"...
השאלה היא אם המכתב הנ"ל יועיל למאבק, כאמור, זה לא היה בקו של הכותל.

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי השבוע מכתב תשובה על תלונה שהגשתי לפני יותר מחצי שנה, והיה כתוב שם שהחברה תיקנס.

• הוסף לסימניות
אפשר צילום?
בבקשה: עכשיו אני רואה שזה מלפני 10 חודשים. מביש
upload_2018-6-13_1-23-57.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני יודע, אבל ככל שהמטרה גדולה יותר - כך כוחות האופל והסטרא אחרא נאבקים יותר.
ננסה, נעשה את שלנו.

ביום שאישיות רבת עוצמה תדפוק על השולחן, תזמן לחדר קטן וצפוף את כל הגורמים (מהגיחון, מפכ"ל המשטרה ועד השר לפיתוח הנגב), תצרח על כולם למצוא פתרון ולהפסיק לתרץ - הכל יסתדר.

יום אחד זה יקרה, ואני עושה את ההשתדלות שלי.
בינתיים, המשיכו לשלוח לי כל תיעוד שיש בידכם.
כן, צאו - וצלמו.
אני רק מקווה שאינך מגדיר את מנהל פניות הציבור כאדם בכיר שהדפיקות על השולחן יענינו מאן דהו, (דווקא הוא יוכל לתרום בענין הצפיפות השוואות מרתקות מהשואה:p;):cool:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
פרק קכד:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי ד' שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל: ב) לוּלֵי ד'שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם: ג) אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ: ד) אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ: ה) אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים: ו) בָּרוּךְ ד' שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם: ז) נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ: ח) עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם ד' עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה