דרוש מידע עדכון ספח ת.ז.

• הוסף לסימניות
להוסיף ילד/ לשנות כתובת,
חייבים לגשת ל"לשכת רשות האוכלוסין וההגירה"?
אי אפשר דרך האיטרנט?

• הוסף לסימניות
בטח שניתן דרך האנטרנט
אני עשיתי פעם
כתובת וילד שניהם עשיתי
אין לי אבל קישור, מנחה שבחיפוש פשוט בגוגל תמצאי

• הוסף לסימניות
בטח שאפשר

• הוסף לסימניות
לי יש קישור להוספת ילד
bit.ly/noladim

• הוסף לסימניות
בחיפוש בגוגל מצאתי באתר של משרד הפנים:

"יש להדפיס הטופס ולמלא את הפרטים בכתב יד.

לאחר שמילאתם את הטופס יש להעביר את הבקשה והמסמכים הנדרשים באופן אישי ללשכת רשות האוכלוסין וההגירה הקרובה למקום מגוריכם, בצירוף המסמכים הדרושים ולקבל את השירות."
אבל אפשר גם בצורה מקוונת

• הוסף לסימניות
סתם ככה אפשר דרך הפקס גם: 02-6469442
וכשאני עשיתי את זה (לפני 10 שנים :eek:)
זה היה הפתעה מושלמת מהירות התגובה
אחרי 3 ימים הגיע לי בדואר ספח חדש

• הוסף לסימניות
אגב אפשר להוריד מהאתר ספח תעודת זהות דיגטלי. (ולא לחכות עד בוש לדואר)

• הוסף לסימניות
רק שימו לב שאם צריכים לעשות את שניהם- האמא לא יכולה לשנות כתובת לפני עדכון הילד החדש,
כיון שהוא רשום עליה בכתובת הישנה...
אז קודם מעדכנים את הילד, מחכים יום, ואז אפשר לעדכן כתובת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה