עדכון שכ"ל במעונות

• פותח הנושא u60
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ואותי מתמיהה העובדה שהשכר לנפש עדיין נשאר 2100 ש"ח לנפש כבר לפחות 8 שנים.
שכר המינימום עלה משמעותית בשנים הללו, כך שנוצר מצב שבית ששני ההורים עובדים ואפילו רק בשכר מינימום מתחילים ישירות מדרגות 4-5 ומעלה....
יש מה לעשות לכך?
יש לאן לפנות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עריכה: כתבו כבר למעלה

• הוסף לסימניות
איך יודעים אם המעון הוא מלכ"ר או לא?
משהי יודעת מה נקרא מעון אמונה?

• הוסף לסימניות
ירד לי אתמול ההוה"ק של המעון
לא השתנה שום דבר....
ירד אותו הסכום בדיוק.
מישהו אולי יודע למה?

• הוסף לסימניות
למה הכסף צריך לעבור למעונות?
אני לא מדברת על הרטואקטיבית,
אלא על השינוי המדובר.
אם שינו את התשלום
למה ירד לי אותו סכום כמו כל חודש?

• הוסף לסימניות
למה הכסף צריך לעבור למעונות?
אני לא מדברת על הרטואקטיבית,
אלא על השינוי המדובר.
אם שינו את התשלום
למה ירד לי אותו סכום כמו כל חודש?
משמעות השינוי שבוצע הוא שמשרד הרווחה ישלם יותר למעון והם יקחו פחות כסף מההורים. ברגע שהמשרד יתן להם באמת את הכסף שהבטיח הם יחזירו לך.

• הוסף לסימניות
המעונות קיבלו הוראה להחזיר רטרו מתחילת השנה? משהי יודעת?

• הוסף לסימניות
אני דיברתי עכשיו עם ההנהלת חשבונות של המעון
היא אמרה שהיא מזכה אותי החודש

• הוסף לסימניות
למה יש הבדל כ"כ גדול בין מעונות שהם מלכ"רים ללא-מלכר"ים?
אצלנו אמרו שהמעון אינו מלכ"ר, וההבדל לילד הוא רק 5 ש"ח...:mad:

• הוסף לסימניות
יש מעודכן לשנת תשפ"א?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה