עדכון ESET NOD32 לגירסה 9

• הוסף לסימניות
אני מנסה לשדרג את האנטי וירוס שלי וכל הזמן תוכנית ההתקנה קורסת, למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה?
[וינ' 7 64 ביט - עם נתיב]

במחשב אחר [שיש בו וינדוס 10 בלי נתיב] זה פועל מצויין, יכול להיות שהבעייה היא בגלל נתיב או כי זה תואם רק לוינדוס 10?

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 124.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מנסיון אם נתיב, שהתקנתי את ההתקנה האוטמטית זה נתקע כל הזמן, הפתרון זה להתקין את ההתקנה המלאה,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמח;1798720:
מנסיון אם נתיב, שהתקנתי את ההתקנה האוטמטית זה נתקע כל הזמן, הפתרון זה להתקין את ההתקנה המלאה,

גם ההתקנה המלאה נתקעת לי כל הזמן...:(

• הוסף לסימניות
תנתקו את החיבור לאינטרנט בזמן ההתקנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1799691:
תנתקו את החיבור לאינטרנט בזמן ההתקנה.

בזמן התקנת השדרוג מגירסה קיימת או בזמן התקנה מלאה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1799829:

התעצלתי, והפעלתי את תוכנית השדרוג כשהאינטרנט מנותק, נכתב לי "לא ניתן לבצע חיבור" ישר החזרתי את חיבור האינטרנט, לחצתי "נסה שוב" ו...עבד, תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה