מידע שימושי עדכונים בלבד - שביתה כללית מחר במשק!

• הוסף לסימניות
התקשרתי ואמרו לי בפרוש שאגד מחר עובדים רגיל בירושלים , אגד לא שובתים

• הוסף לסימניות
נירא שהשביתה מתפוררת:
לימודים כרגיל ברוב הערים הגדולות
בנתב"ג הזזה סמלית של כמה המראות שהוקדמו או אוחרו
עיקר השביתה בגוש דן

• הוסף לסימניות
ככה עושים מהפכה!
האתר הרשמי של ההסתדרות הלאומית קרס בעקבות ביקוש שיא להצטרפות, בעקבות השבתת המשק ביוזמת יו"ר ההסתדרות הכללית
בר דוד, לא תצליח על העם הנפלא שלנו!
(קרדיט: ברלה קרומבי)

צילום מסך 2024-09-02 005154.png

• הוסף לסימניות
אני חשבתי מחר בבוקר לעשות בדיקת דם שהרופא נתן לי. אני צריך בשביל זה לצום (חוץ ממים) 12 שעות לפני, ובגלל זה אני לא אוכל כבר כמה שעות. האם מחר בבוקר במרפאות של כללית יעשו לי את הבדיקת דם? או שאני צם לחינם?

• הוסף לסימניות
אני חשבתי מחר בבוקר לעשות בדיקת דם שהרופא נתן לי. אני צריך בשביל זה לצום (חוץ ממים) 12 שעות לפני, ובגלל זה אני לא אוכל כבר כמה שעות. האם מחר בבוקר במרפאות של כללית יעשו לי את הבדיקת דם? או שאני צם לחינם?
נראה לי שזה היה לחינם

• הוסף לסימניות
עמליה דואק: גורם בהסתדרות טוען: שוקלים להמשיך את השביתה גם מחר.

• הוסף לסימניות
ראש ישיבת כסא רחמים הגאון הרב מאיר מאזוז יצא אמש (ראשון) בפסק הלכה לפיו אסור לעובדים להשתתף בשביתה הבלתי חוקית של ההסתדרות מכיוון שהדבר מחזק את אויבי ישראל בשעת מלחמה: "אסור להשתתף בשביתה, זו מתנה לאויבים שלנו."

• הוסף לסימניות
בבית הדין האזורי לעבודה התחיל הדיון בנושא השביתה. בפתח הדיון אמר נציג ההסתדרות כי השביתה מתוכננת עד מחר בשעה 6:00 בבוקר. (ביני אשכנזי).

• הוסף לסימניות
בית שמש ירושלים באוטובוס, עובד חלק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה