מופעי תרבות עדכונים | המצעד של "קול פליי" ו"המחדש" | כל אחד מעדכן

• הוסף לסימניות
מקום חמישי- יענקי היל ''מילה של נחמה''

• הוסף לסימניות
קול פליי-

(מהאתר)

קבצים מצורפים

• 1729612577928.jpeg
    1729612577928.jpeg
    KB 58.9 · צפיות: 40
  • 1729612692449.jpeg
    1729612692449.jpeg
    KB 32.5 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
המקום השלישי-''אלו ואלו'' חיים ישראל ,שמוליק סוכות ובנצי שטיין

• הוסף לסימניות
זמר השנה-שמילי אונגר
קרע אותי גרייבר
שמילי מזמין את כל המאזינים למופע ביום ראשון בי-ם
וגרייבר עונה לו אמן
כנראה חשב שמברך שנפגש בי-ם הבנויה

• הוסף לסימניות
מעניין שבקול חי ריבו זכה בזמן שחשבנו שהוא בירח
ההסבר שלי התארח במוצ"ש ובתמורה נתנו לו זמר השנה.

הכל מסחרה הזוכים הופעות בשיתוף הרדיו וכו' כבר אני לא עוקב

• הוסף לסימניות
המקום השני- ''אתה זוכר'' ישי ריבו ומרדכי בן דוד(הלם!!!!!!!!!😮😮😮😮)

• הוסף לסימניות
מעניין שבקול חי ריבו זכה בזמן שחשבנו שהוא בירח
ההסבר שלי התארח במוצ"ש ובתמורה נתנו לו זמר השנה.

הכל מסחרה הזוכים הופעות בשיתוף הרדיו וכו' כבר אני לא עוקב
פשוט הוא הוציא אלבום בדיוק בטיימינג הנכון, היה מוציא שבועיים קודם-הוא לא היה זוכה בזמר השנה.
לגבי התוצאה בקול פליי היא מאוד מאוד מפתיעה, מחילה מכבוד שמילי אונגר-אבל זאנוויל יכל להיות זמר השנה באותה מידה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמה שירים הוא הלחין בדיוק השנה?
היה לו את לו את עברתי בחושך, אלו ואלו, באה השמחה זהו לדעתי....
בעיני הכי מגיע איכותית ומסחרית להרשי וינברגר.
אפילו אלחנן אלחדד שהוא מלחין ענק לא היה לו המון איכותיים כמו שהרשי הביא: אתה זכר, ברכו, דרשו, ה' הושיע, שקדתי ועוד את הסינגלים שלו שמבחינת כמות הוא עוקף בפער!!!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה