עדכונים מהמערכה הגדולה לקידוש שם שמים. עדכונים בלבד ללא פרשנויות

• הוסף לסימניות
עד לשעה 11:30 עמג אחוז ההצבעה במגזר הערבי על 10%
רק לשם המחשה- בבחירות הקודמות בשעה דומה עמדו אחוזי ההצבעה על 3% בלבד.

• הוסף לסימניות
בזה השער

לא יבוא צער

בזאת הדירה

לא תבוא צרה

בזאת הדלת

לא תבוא בהלת

בזאת המחלקה

לא תבוא מחלוקת

בזה המקום

תהי ברכה ושלום

• הוסף לסימניות
מעודכן לשעה זו, יש אחוזי הצבעה גבוהים מהרגיל, בעיקר בקלפיות הממוקמות באזורים בהם מתגוררת אוכלוסיה ערבית, דבר המעורר דאגה רבה בקרב מפלגות הימין.

בליכוד מביעים דאגה מאחוזי ההצבעה הגבוהים במגזר הערבי. ראש הממשלה בנימין נתניהו העלה לפייסבוק שלו ווידאו בעניין זה בו הוא אומר: שלטון הימין בסכנה. המצביעים הערבים נעים בכמויות אל הקלפי. עמותות השמאל מביאות אותם באוטובוסים.

לדברי ראש הממשלה בנימין נתניהו: "לנו אין V-15, יש לנו "צו 8", יש לנו רק אתכם. צאו אל הקלפי, תביאו את החברים ובני המשפחה, הצביעו מחל כדי לסגור את הפער בינינו לבין מפלגת "העבודה".

גם במפלגות החרדיות נרשמת דאגה מסויימת בעקבות אחוזי ההצבעה הגבוהים, דבר המעלה את המדד למנדט ועלול להוריד מכוחה של הנציגות החרדית בכנסת העשרים.

במפלגות החרדיות מביעים עדיין אופטימיות זהירה לנוכח אחוזי ההצבעה הגבוהים בערים החרדיות, בני ברק, ביתר עילית וקריית יערים, ומביחעים תקווה שכל הציבור ייצא להצביע כל אחד כפי הוראת רבותיו.

(לדעת)

• הוסף לסימניות
מה המצב כרגע?

איפה אוחזים אחוזי ההצבעה?

• הוסף לסימניות
אכן. טעות....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרנולה;1559007:
כרגע 68% הצבעה. בדיוק כמו בבחירות הקודמות.

68 ?
כנראה שטעית והמספר הוא 28

• הוסף לסימניות
אחוז הצבעה נכון ל- 13:30: 26.5%.

הציבור החרדי : מודיעין עילית - 46% כבר הצביעו. ביתר - 30% הצביעו עד ל- 11:45.

• הוסף לסימניות
כעת השעה 15:10 אחוז ההצבעה עומד על 36.5
נראה שהתמתן קצת,
ה' יעזור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלל;1559019:
68 ?
כנראה שטעית והמספר הוא 28
נכון. כנראה לא שמעתי טוב בחדשות..

העדכונים לשעה 14:43 מאתר ynet:
שיעור ההצבעה בבחירות 2015 נמוך מעט מבבחירות הקודמות: עד לשעה 14:00 הצביעו 36.7 אחוזים מבעלי זכות הבחירה. בבחירות הקודמות עמד שיעור המצביעים על 38.3 אחוזים באותה השעה. לפי שעה אין אינדיקציה לשיעור הצבעה גבוה במגזר הערבי כפי שטענו גורמים במערכת הפוליטית.

קבצים מצורפים

• big_Hours_14.jpg
    KB 125.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
כמו בפעם הקודמת, דיווחים רבים מקלפיות ברחבי הארץ על פתקי יש עתיד שנגמרים כל הזמן:eek:.
הוא הולך לשכפל את ההפתעת הבחירות של הפעם הקודמת:eek::eek::eek:
ה' ירחמינו.
תורה הקדושה התחנני בבקשה.....

• הוסף לסימניות
14:45: שרת הבריאות לשעבר, ח”כ יעל גרמן מיש עתיד, ממשיכה בקו ההסתה של מפלגתה כלפי הציבור החרדי ואומרת כי “אנחנו מפחדים שילכו לממשלה עם החרדים ואנחנו לא נהיה מספיק חזקים כדי לשמור על העקרונות שהצבנו”

14:36: בקלפי בבית שמש נעצר צעיר בן 23, תושב העיר, לאחר שהפר את הסדר בקלפי והפך את עמדת הפתקים במקום. החשוד הועבר לחקירה בתחנת משטרת בית שמש.

• הוסף לסימניות
אני רק שואלת: בא לכם לראות תמונות מהבחירות (בעיקר לחסומים)?
יש דברים מענינים......

אם זה מידי פוליטי וכו', נא לענות לי יפה: לא, תודה. ולא להתקיף..... ;) :rolleyes:

יום טוב! תהנו מהחופש! :)

• הוסף לסימניות
אתם מתחילים להפחיד... אני לא אוהבת את זה:( תגידו פעם שלחו לי במייל משהו של תהילים שעשו שאמרתי פרק והיה לי אפשרות לעוד פרק וכו'.. וככה גמרו ספרי תהילים שלמים לצורך משהו..
כרגע זה נראה שאנחנו צריכים הרבה רחמי שמים ותפילות!!
יש מישהו שידע איך פותחים כזה דבר מה האתר של התהילים הזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו EG;1559099:
אתם מתחילים להפחיד... אני לא אוהבת את זה:( תגידו פעם שלחו לי במייל משהו של תהילים שעשו שאמרתי פרק והיה לי אפשרות לעוד פרק וכו'.. וככה גמרו ספרי תהילים שלמים לצורך משהו..
כרגע זה נראה שאנחנו צריכים הרבה רחמי שמים ותפילות!!
יש מישהו שידע איך פותחים כזה דבר מה האתר של התהילים הזה?

מה מפחיד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו EG;1559104:
רגע לא הבנתי נכון? מה שדברו פה זה נראה שהשמאל הולך ומתחזק...וכו'..

על זה כבר מדברים מתחילת ינואר. כן, לצערנו הרב!!!!
מכיון שלפיד כל כך איכזב גם את ה"אנשים שלו".....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה