פוליטי עדכונים פוליטיים

• הוסף לסימניות
הפעולה הראשונה של הממשלה הנכנסת,
החתימה הראשונה של הממשלה: ביטול רפורמת הכשרות! השר לשירותי דת ח״כ מיכאל מלכיאלי הגיע ללשכת הרה״ר ונשיא מועצת הרבנות הראשית הראשל״צ הגר״י יוסף להתברך יחד עם המועמד למנכ״ל משרד הדתות יהודה אבידן וחתם על ביטול רפורמת הכשרות של מתן כהנא.

אחרי שיאיר גולן היה צפוי להתארח היום בשעות הצהרים בוועידת הקונגרס היהודי העולמי בבנייני האומה בירושלים שמתקיימת תחת הכותרת "מלחמה באנטישמיות". בעקבות ההתבטאות הבוקר כנגד צה"ל והמדינה, ההנהלה ביטלה את השתתפותו

מיכאל שמש: גולן בהצהרה: התייחסתי אך ורק לממשלה בנוגע להרג ילדים ולא לצה״ל.
מיכאל שמש: יאיר גולן: לא מבקר את צה״ל בשום צורה. הוא הבית שלי הוא הלב שלי.

בני גנץ בהודעה על יאיר גולן: ״אין לי ספק שמיד אחרי הריאיון הוא הבין ששגה. זו גם הסיבה שקראתי לו לחזור בו ולהתנצל, אבל הקמפיין הפוליטי שהוא נמצא בעיצומו, לצערי, גבר הבוקר על האמת הפנימית שלו. ובמקום להתנצל בפני רבים כל כך בציבור הישראלי, מימין ומשמאל, שנפגעו מהאמירה - הוא בחר לתקוף, גם אותי אישית״.

מפלגת נעם בקמפיין באיילון:
קרן וקסנר אשמים באמירות של יאיר גולן!
WhatsApp Image תשפ_ה-ח'-כ_ב at 19.15.36_f6de7355.jpg

השר איתמר בן גביר לתושבי הדרום: “ראש הממשלה הציע לי להיות שר חוץ – אך אני סירבתי. רציתי להיות רק שר שאחראי על המשטרה". לסיום, שיתף פרט אישי מפתיע: “ניסו לחסל אותי חמש פעמים”.

מעריב

יועץ רה״מ טופז לוק בראיון לאדמקר וישראל כהן ב׳קול ברמה׳: ״ראש הממשלה משתמש ברשתות החברתיות כדי לעקוף את התקשורת שחותכת ומהנדסת את האמת. זו הדרך שלו להגיע לציבור. בפרט בזמן מלחמה זו הדרך להעביר מסרים לציבור. אין כאן עניין של בחירות״.

שבוע שלישי ברציפות: הקואליציה מושכת את כל הצעות החוק בשל חרם ההצבעות החרדי (עמית סגל).
דפנה ליאל: יהיה מעניין לראות מה יעשו החרדים שבוע הבא עם רפורמת התקשורת של קרעי.

ארי כהן: חששו ממבוכה? במפלגות החרדיות פנו לח״כ אבי מעוז בבקשה שידחה את ׳חוק יסוד לימוד תורה׳ - שהיה צפוי לעלות היום במליאה. לאחר הפנייה, מעוז הודיע שידחה את הצע״ח בחודש.

עמית סגל: המנהיג החרדי ליטאי הגאון רבי משה הלל הירש אמר לבנו של האדמו״ר מגור הרב נחמיה אלתר, שנשקלת האפשרות לפרוש מהקואליציה בשל אי התקדמות החוק. הרב הירש אמר כי טרם יקבל החלטה הוא ישוחח עם מנהיגים חרדיים נוספים וח״כי ׳דגל התורה׳.

ארי כהן: ציטוטים מישיבת הממשלה בעיר דוד נתניהו שאל בישיבה כמה זמן יקח לקדם את בניית הרכבל לכותל ״עוד כמה שנים זה יהיה מוכן"? נציג ממשלתי: "עוד ארבע שנים". נתניהו בגיחוך: "אני רוצה שזה יהיה מוכן עוד שלוש וחצי שנים". השר חיים כ"ץ: "עד שיפטרו את היועמ"שית - הרכבל לכותל כבר יהיה מוכן״. השר בוסו: "מה שבטוח שעוד ארבע שנים נתניהו עדיין ישאר פה, איפה אנחנו נהיה - שאלה גדולה".

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה