יו"ר בית הנבחרים ארה"ב בביקור בישראל:
יו"ר הכנסת אמיר אוחנה ליו"ר בית הנבחרים האמריקני במליאת הכנסת: כמו שאמריקה עמדה לצידנו כך נעמוד תמיד לצד ארה"ב.
נתניהו במליאה פונה ליו״ר בית הנבחרים האמריקאי ואומר לו באנגלית: ״אתה יודע כמה קשה להגיע להסכמות בפוליטיקה, בין 2 מפלגות, אז תאר לך בין 12 מפלגות. חבריי ואני נחושים להגיע להסכמות בעניין הרפורמה המשפטית.״
ראש הממשלה נתניהו במליאה: ״לפני שנתיים כוננו את הסכמי אברהם, 4 הסכמי שלום, ואנחנו פועלים להמשיך להרחיב את מעגל השלום ולסיים את הסכסוך הערבי - ישראלי ולקרב את השלום הישראלי - פלשתיני.
עוד מנתניהו במליאת הכנסת: ״ראינו את התמיכה בהפגנת הענק ביום ראשון ואנחנו גם רואים את ההפגנות בצד השני. זו עדות לדמוקרטיה התוססת שלנו. אנחנו חותרים להסכמות. אני מאמין שאם רצון טוב ונכונות של שני הצדדים אפשר להשיג הסכמות״
לפיד בנאומו במעמד יו״ר בית הנבחרים האמריקאי: ״מהצד שלנו, אנחנו נעשה ככל שביכולתנו כדי לוודא שישראל תישאר דמוקרטיה תוססת, מקום עם חופש ביטוי, חופש דת, הגנה על מיעוטים, תקשורת חופשית, מערכת משפט חזקה ועצמאית. בקיצור - מדינה שארצות הברית יכולה להמשיך לקרוא לה בגאווה חברה ובת ברית.״
יו"ר בית הנבחרים של ארה"ב קווין מקראת'י במסיבת עיתונאים בכנסת: "מצפה מהנשיא ביידן להזמין את ראש הממשלה נתניהו לבית הלבן"
עמיחי שטיין: יו"ר בית הנבחרים מקארת'י בכנסת: עובדים על נאום הרצוג בפני בתי הקונגרס. על נתניהו: חושב שגם הוא צריך לבוא.
מקארת'י בכנסת: "אנחנו חוגגים 75 שנים לישראל, המדינה התמודדה עם אתגרים רבים ושרדה בזכות הערכים, בזכות האומץ. אין אף אומה עם היסטוריה כשלכם - מיציאת מצרים, מלכות דוד, הקמת בית המקדש - ואת הרוח הזו אנחנו רואים בישראל עכשיו, ישראל מבורכת, ישראל חזקה, תראו את שגשוגה של ישראל"
מקארת'י בכנסת: "אני רוצה להקים קבוצת ידידות פרלמנטרית כדי שנוכל לעבוד יחד - דמוקרטיה עם דמוקרטיה, נוכל לעבוד בצורה יותר ישירה עם הכנסת, נעודד יחסים ישירים יותר. נאפשר גם לחברי כנסת ישראלים להגיע לקונגרס - זה פרק חדש. אני מצפה לעבוד עם היו"ר אוחנה על הפרויקט הזה"
יו"ר בית הנבחרים האמריקנים בנאום מאוד מאוד פרו ישראלי. אומר כי ארה"ב לא תאפשר לאיראן נשק גרעיני, מדבר על שיתופי פעולה וחיזוק היחסים, על ירושלים. תוקף את מועצת זכויות האדם של האו"ם על יחסה לישראל, ו-תוקף את המפלגה הסינית הקומוניסטית ומזהיר את ישראל מהשקעות סיניות במסגרתן תגנב טכנולוגיה ישראלית (יובל שגב) .עוד ממקארתי: "אני בטוח שלישראל מחכה תקופה טובה יותר, תקופה שתהיה בסיס טוב יותר לשלום במזרח התיכון אנחנו חייבים לעמוד על כך שישראל לעולם לא תשיג נשק גרעיני. מקארת'י נגד סין: "אנחנו לא יכולים לאפשר לסין לגנוב את הטכנולוגיות שלנו" .
ישי כהן: שני בכירים ישראלים הזמין רה״מ נתניהו לפגישה עם יו״ר בית הנבחרים מקארתי: השר רון דרמר ויו״ר ש״ס אריה דרעי.
השר סמוטריץ: מודה ליו"ר בית הנבחרים האמריקני על נאום ציוני וחשוב במליאת הכנסת בו הביע את תמיכתו ועמידתו לצד ישראל, את מחוייבותו לביטחונה של ישראל ולברית החשובה בין מדינותינו, ואת הכרתו בזכותינו ההיסטורית לריבונות בארצנו.
זאב קם: הלוואי שאנחנו, בישראל, נדבר באותה כמיהה וערגה על בית המקדש ששכן על הר הבית, כמו שיו"ר בית הנבחרים האמריקני קווין מקארתי דיבר עכשיו במליאת הכנסת על בית המקדש היהודי. אם זה היה יהודי, היו אומרים שהוא משיחי ותלוש. אבל זה יו"ר בית הנבחרים האמריקני. זה רק אנחנו שכל כך חסרי ביטחון.