פוליטי עדכונים פוליטיים

• הוסף לסימניות
הפעולה הראשונה של הממשלה הנכנסת,
החתימה הראשונה של הממשלה: ביטול רפורמת הכשרות! השר לשירותי דת ח״כ מיכאל מלכיאלי הגיע ללשכת הרה״ר ונשיא מועצת הרבנות הראשית הראשל״צ הגר״י יוסף להתברך יחד עם המועמד למנכ״ל משרד הדתות יהודה אבידן וחתם על ביטול רפורמת הכשרות של מתן כהנא.

ראש האופוזיציה לפיד טוען שמעולם לא אמר ש"ראש הממשלה האריך את המלחמה בגלל שיקולים פוליטיים". למה לומר "מעולם לא" כשיש ארכיון?

חובות של עשרות מיליונים | ועדת השרים לחקיקה תדון בדיון הקרוב בהצעת חוק בנט של ח"כ בוארון, לפיה הקמת מפלגה חדשה לא תאפשר להימנע מתשלום חובות המפלגה הקודמת. (מוטי קסטל).
הגזרה

דרמה: ראש הממשלה הדיח את ראש המל"ל צחי הנגבי מתפקידו.
שלום שטיין
הרקע להדחתו של הנגבי: התנגד לכיבוש עזה ולא הצטרף לביקורו האחרון של נתניהו בוושינגטון.

דרמה: ראש הממשלה הדיח את ראש המל"ל צחי הנגבי מתפקידו.
לשכת ראש הממשלה:

ראש הממשלה בנימין נתניהו מודה לצחי הנגבי על שירותו בתפקיד ראש המל״ל ב-3 השנים האחרונות, ומאחל לו הצלחה רבה בהמשך דרכו ובריאות איתנה.

בכוונת ראש הממשלה למנות במיידי את המשנה לראש המל״ל, גיל רייך לתפקיד ממלא-מקום ראש המל״ל.

עמית סגל:
הנגבי מפוטר - ודרמר מתפטר:

אחרי שורת דחיות - כעת, יש מועד לעזיבתו את הממשלה

השר דרמר יתפטר מהממשלה בתחילת נובמבר

דרמר סירב להצעת נתניהו להתמודד בפריימריז של הליכוד

בניגוד לדיווחים: דרמר לא יעבוד בשוק הפרטי יחד עם קושנר

טרם ברור מי יופקד על הטיפול בנורמליזציה, עתיד עזה והיחסים עם ארה"ב

אברהם חסון: מספר ח"כים בליכוד שוקלים להפר את המשמעת הקואליציונית ולהצביע בעד החוק להחלת ריבונות

המרד ועונשו: הליכוד מדיח את אדלשטיין מחברות בוועדת החוץ והביטחון.
מיכאל שמש: העונש לאדלשטיין: בליכוד מתכננים להדיח את הח״כ המורד מוועדת החוץ והביטחון.

על הדרך (או שלא) ירוויחו אצבע פחות נגד חוק הגיוס.

מוטי קסטל: פרסום ראשון: מנכ"ל הליכוד צורי סיסו במכתב רשמי: בעקבות הפחתת האגרה להתמודדות לועידה והגירעון הכספי הצפוי למפלגה - הועידה מתבטלת.

1000007910.jpg

המרד ועונשו: הליכוד מדיח את אדלשטיין מחברות בוועדת החוץ והביטחון.
תגובת ח״כ יולי אדלשטיין להדחתו: הציבור כבר מבין שמילה שלי זו מילה. אם כל חטאי היה שעמדתי לימין ארץ ישראל והצבעתי בעד החלת ריבונות ביו״ש, אז אני גאה על כך. בדיוק כפי שאני גאה על כך שמנעתי השתמטות ואני נלחם למען גיוס חרדים אמיתי. גם מחוץ לוועדת חוץ וביטחון אמשיך להיאבק למען גיוס שוויוני ולמען ארץ ישראל. כל הדחה כזו, היא צל״ש ערכי עבורי. מי שחושב שזה מרתיע אותי, טועה ובגדול.

דפנה ליאל: האם גם אייכלר בדרך חזרה לממשלה?
על שולחן הכנסת מונחת הודעה של הממשלה ולפיה אייכלר יהפוך לשר השיכון במקום חיים כץ.
מדובר במסמך שהופץ אתמול על ידי מזכירות הכנסת. לשכת אייכלר - לא מכירים דבר כזה.

1000009172.jpg

שס פורשת מהקואלציה.
סיעת ש"ס מודיעה על פרישה מתפקידיה הקואליציוניים בכנסת בגלל שלא הוגש החוק להסדרת מעמד בני הישיבות בפתיחת מושב החורף.
הגזרה

נערך לאחרונה ב:
מיכאל שמש: ש״ס פורשת גם מוועדות הכנסת. בש״ס טוענים שההתחייבות להביא חוק גיוס עם פתיחת המושב לא קויימה. ברקע- לחץ של חלק מרבני מועצת חכמי התורה על דרעי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה