פוליטי עדכונים פוליטיים

• הוסף לסימניות
הפעולה הראשונה של הממשלה הנכנסת,
החתימה הראשונה של הממשלה: ביטול רפורמת הכשרות! השר לשירותי דת ח״כ מיכאל מלכיאלי הגיע ללשכת הרה״ר ונשיא מועצת הרבנות הראשית הראשל״צ הגר״י יוסף להתברך יחד עם המועמד למנכ״ל משרד הדתות יהודה אבידן וחתם על ביטול רפורמת הכשרות של מתן כהנא.

עבר בטרומית | החוק להצבת נציג חרדי קבוע בוועדה הארצית לתכנון ובניה | ח"כ יעקב אשר נימק: "בישראל אוכלוסיות שונות עם צרכים שונים בכל הנוגע לדיור. יש חשיבות לנציגות קבועה ומקצועית שמכירה את הצרכים התכנוניים".

שלזינגר ב׳וואלה׳:
עכשיו זה סופי: זיו אגמון ששימש כדובר רה״מ יהפוך לראש הסגל במקומו של צחי ברוורמן
שיוצא לתפקיד שגריר ישראל בלונדון.
במירוץ על תפקיד ראש הסגל גבר אגמון על נבו כץ יועץ ראש הממשלה לענייני הכנסת ועל איקי כהן מבכירי הליכוד.

עבר בטרומית: החוק שיאפשר להניח תפילין במרחב הציבורי | ח"כ דיסטל אטבריאן נימקה: "לא יגיע יותר פקח לדוכן חב"ד, יגיע פקח לאלה שמפריעים". (ערוץ הכנסת).

ביני אשכנזי: הקלטות איזנקוט משיחות סגורות: ״הליכוד שאחרי נתניהו יכול להיות שותף בממשלה עתידית״
ביני אשכנזי: אחרי סערת רע״מ איזנקוט בקולו בהקלטות שהגיעו לידי ישראל היום מסביר שהליכוד בלי נתניהו יכול להיות שותף בממשלה הבאה. "אני מדבר על הליכוד שאחרי נתניהו ואני מדבר על הציונות הדתית עם הנהגה אחרת, ובזה אני עוסק 24/7".

עכשיו במליאה השר דודי אמסלם אמר לח״כ ולדימיר בליאק ״אני לא מבין את העברית שלך״, בתגובה ח״כ בליאק אמר לו ״אתה צריך להתבייש, אתה גזען ואני גאה בשם שלי ובשפת אם שלי״.

עכשיו במליאה השר דודי אמסלם אמר לח״כ ולדימיר בליאק ״אני לא מבין את העברית שלך״, בתגובה ח״כ בליאק אמר לו ״אתה צריך להתבייש, אתה גזען ואני גאה בשם שלי ובשפת אם שלי״.
השר אמסלם על התקרית עם ח"כ בליאק: "מה אמרתי לו? שלא הבנתי את העברית שלו? אלופי העולם בלעשות גלים, אבל אם אומרים 'שאוויש'? טלו קורה. אני מקפיד לא להעליב". (מתוך מליאת הכנסת)

מיכאל שמש: היועמ״שית גלי בהרב־מיארה נוטה לקבוע כי קיימת ״מניעה משפטית״ בהחלטת הממשלה הצפויה בשבוע הבא להורות על סגירת תחנת הרדיו גלי צה״ל.
שמש: בעקבות התנגדות היועמ״שית בהרב מיארה: יועמ״שית משרד הביטחון מחקה את עמדתה ולפיה ״אין מניעה משפטית״ לסגור את גל״צ.

ינון מגל
לשכת בנט: לאחר הבדיקות שנערכו עולה כי מכשיר הטלפון של ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט לא נפרץ.
הופה | קבוצת האקרים שטוענת כי פרצה לטלפון של בנט מפרסמת הודעה: "בתגובה לכך שנפתלי בנט מנסה להכחיש שפרצנו לטלפון האישי שלו, נחשוף 1,900 צ'אטים מהמכשיר שלו כדי להוכיח שטענותיו שקריות". (הגיזרה)

שלום שטיין: בין התכתבויות בנט שנחשפו - בנט כותב כי הפרמטר החשוב ביותר מבחינתו יהיה נאמנות שלא יעשו לו מעשה שיקלי וסילמן. "אני לא מחפש כוכבים." בנט גם מעריך שכהנא ירוץ איתו בבחירות הבאות

בסוף כן פרצו | בנט: ״הנושא בטיפול גורמי הביטחון.
אויבי ישראל יעשו הכל כדי לא לקבל אותי כראש ממשלה שוב. לא יעזור להם.
אף אחד לא ימנע ממני לפעול ולהלחם למען מדינת ישראל ועם ישראל.
לאחר בדיקה נוספת מסתמן שאכן מכשיר הטלפון שלי עצמו לא נפרץ אך כן הושגה גישה לחשבון הטלגרם בדרכים שונות, תוכן של רשימת הטלפונים וכן תמונות וצ׳טים רבים אמיתיים וגם מזויפים (בין היתר תמונה שלי לצד בן גוריון) הופצו.
תכנים אלו הושגו שלא כחוק והפצתם מהווה עבירה פלילית.
המשך חנוכה שמח.״
(הגיזרה)

איתמר אייכנר: מומחים העריכו שקבוצת ההאקרים האיראנית "חנדלה" הצליחה לחדור למחשב שבו בוצע גיבוי מהטלפון הנייד של ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט, ולא לטלפון הנייד שלו

נערך לאחרונה ב:
בשב״כ מסרבים להתייחס לאירוע הפריצה לחשבון הטלגרם של ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט - שבשעות אלה מופצות ברשתות אלפי התכתבויות שלו. נזכיר - בנט, כרה״מ לשעבר, הוא מאובטח של השב״כ, ופריצה לחשבונות פרטיים של פוליטיקאי וראש מפלגה בישראל עלולה להיות פגיעה בסדרי המשטר הדמוקרטי - שהוא תפקיד של השב״כ המוגדר בחוק. בשלב זה מסרבים בשב״כ למסור כל התייחסות ביחס למעורבות שלהם בבדיקת האירוע.

מיכאל שמש: בתכתובת המופצת ברשת בין בנט ליועצת הקרובה שימרית מאיר (המכונה סנדק) על ליברמן הם כותבים: ״הוא נראה מסומם״. לשכת בנט לפי שעה שומרת על שתיקה. כזכור מוקדם יותר טענו שהטלפון של בנט ״לא נפרץ״

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה