עדכוני מוזיקה

מצב
הנושא נעול.
מישהו יכול לשלוח לי את כל הדיסקים הוקאליים החדשים למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה.

לא יודעת אם זה קשור לכאן, אבל חבל לפתוח סתם אשכול....
מישהו יודע מי זה בתמונה? ובתוך איפה הוא שר? אני רוצה לקנות כזה... תודה מראש.

קבצים מצורפים

• תמונה2.png
    תמונה2.png
    KB 92.1 · צפיות: 118

אני יודעת שזה מכאן, אבל מי זה? ובתוך מה הוא שר.......?

מסך אקוסטי שאפשר לקנות בכל חנות של ציוד מוזיקה

אפשר לקבל את הדיסק וואקלי של בני פרידמן למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>?

האם יש למשהו את השיר "ומשפע מצוות תפילין"
אשמח לניגונים שונים, נראה לי שיש לבעלזא, באבוב וכו'
אפשרי לשלוח לי למייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש!!!

מאטי אילאוויטש בעבודה על האלבום החדש יחד עם מענדי הרשקוביץ (מתזמורת סבבה ומ-sonicduoinc).

סרטון הצצה לתהליך הארוך שכולל - כתיבה, חשיבה, סידור, ניתוח, הקלטה וכו' וכו'...

בקרוב (ר''ח סיון בע''ה) אלבום חדש בהפקת יוחי בריסקמן - פרויקט רילקס עם אברהם פריד. סולן אורח: שלום בראדט. עיבודים: משה לאופר ויענקי בריסקמן.

Screenshot_20200517-133302_WhatsApp.jpg

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה