- הוסף לסימניות
הם מחירים של עכשיו.כל המחירים שאתם מפרסמים כאן הם לפני או לאחר עליית המע"מ?
הם מחירים של עכשיו.כל המחירים שאתם מפרסמים כאן הם לפני או לאחר עליית המע"מ?
זה מה שאני גם כתבתי למעלה, אבל כנראה שזה לא כל כך פשוט, לאנשים אין כוח לשנות הרגלים. רק אם זה אנג'ל וכדו'.מה יותר פשוט מלעשות חרם על יש "חסד"
הם צריכים לדעת שיש לנו כוח יותר משלהם
לא הגיוני לנצל ככה משפחות של אברכים
הם העלו מחירים סתם בלי קשר למע"מ !!
מחרימים את יש "חסד" !!!
גם אניזה מה שאני גם כתבתי למעלה, אבל כנראה שזה לא כל כך פשוט, לאנשים אין כוח לשנות הרגלים. רק אם זה אנג'ל וכדו'.
אני בכל מקרה הפסקתי לקנות כליל ב"יש" אפילו שזה היה החנות שהייתי רגיל לקנות בה את כל הקניות
כבר עלה ל 7.7שוקולד פרה עלה ל 6.7 ש"ח
אם אתם ירושלמיםיש חסד - שופרסל מהרשתות היקרות במדינה
שערי רוחה - תמיד תצאו בזול!
בלת"ק חלקימסיור ביש חסד היום: לא יודע אם עלה המחיר אבל מחיר מופרז בהשוואה למתחרים.
רבע לשבע- 14.90 (אושר עד שמגר 9.90)
טחינה בארכה 500 גרם- 14.90 (שערי רווחה 9.90, שופרסל שלי 10.90)
שוקולד עלית המחיר זינק ל-- 7.70 (שערי רווחה ואושר עד שמגר 5.90)
נדמה לי שהם גם בבעלות שופרסלשערי רוחה - תמיד תצאו בזול!
גם אני חשבתי, השאלה אם כבר העלו או לא? אני רוצה לצאת היום לקניה שבועית פעם ראשונה מאז שהחלטנו לא להיכנס ליש וצריכה לבחור סופר חילופי אפילו רק להיום.נדמה לי שהם גם בבעלות שופרסל
ואם כן לכאורה ענין של זמן עד שגם שם יעלו
חזק ביותר, מקווה שזה חוקי להשתמש בלוגו שלהם לזהקיבלתי במייל:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים