כללי עדכנתי קצת את העיצוב באתר שלי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יפה

האתר הקודם שלך היה שחור מדי
האתר מאוד ברור וידידותי

שימי לב שמקטינים את החלון וגוללים ימינה ושמאלה מה קורה - חלק מהטקסט נבלע בבלוק שחור

• הוסף לסימניות
משהו קטן
המגע של הקו האפור הדק עם הריבוע הכתום של הדף הנוכחי לא כל כך מתאים

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב.
אני מאוד שמחה שויתרת על רקע השחור.

יש לי בעיה עם 4 העבודות שבעמוד הבית.
השתיים הימניות הן מצויינות - ממחישות באופן כללי את פעילות הסטודיו בתחומים שונים (אמנם מגזין הינומה הוא פרוייקט ספציפי אך הוא מספיק גדול כדי לקבל קטגוריה בפני עצמו).
לעומת זאת השתיים השמאליות הן עבודות ספציפיות - לא טוב להיות כ"כ ספציפי כבר בעמוד הבית. תשאירי את אותן עבודות אך במקום המלל מתחת, תכתבי מלל כללי: מתחת לפרוספקט תכתבי מלל שמתאר את עיצוב הפרינט שהסטודיו מתמחה בו (כולל פרופסקטים, ברושורים, הזמנות וכד') ומתחת לאתר תכתבי מלל שמתאר את עיצוב הווב שהסטודיו מתמחה בו.
כך יווצר הרושם (הנכון) שעשית יותר מפרוספקט אחד ויותר מאתר אחד...

• הוסף לסימניות
אהבתי! ממש יפה
הטאבים למעלה לטעמי גדולים מדי

• הוסף לסימניות
יפהפה. תתחדשי.

ותודה שהורדת את המוזיקה....
נשתמע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;518037:
הרבה יותר טוב.
אני מאוד שמחה שויתרת על רקע השחור.

יש לי בעיה עם 4 העבודות שבעמוד הבית.
השתיים הימניות הן מצויינות - ממחישות באופן כללי את פעילות הסטודיו בתחומים שונים (אמנם מגזין הינומה הוא פרוייקט ספציפי אך הוא מספיק גדול כדי לקבל קטגוריה בפני עצמו).
לעומת זאת השתיים השמאליות הן עבודות ספציפיות - לא טוב להיות כ"כ ספציפי כבר בעמוד הבית. תשאירי את אותן עבודות אך במקום המלל מתחת, תכתבי מלל כללי: מתחת לפרוספקט תכתבי מלל שמתאר את עיצוב הפרינט שהסטודיו מתמחה בו (כולל פרופסקטים, ברושורים, הזמנות וכד') ומתחת לאתר תכתבי מלל שמתאר את עיצוב הווב שהסטודיו מתמחה בו.
כך יווצר הרושם (הנכון) שעשית יותר מפרוספקט אחד ויותר מאתר אחד...

נעמה, את צודקת, אבל התמונות כרגע הן סטטיות. זה יהיה בסוף פלאש של תמונות מתחלפות. בכל קטגוריה תהיינה 3 תמונות מתחלפות. פשוט עוד לא עלה לי רעיון איך לבצע את הגלריה שתהיה מספיק מרשימה לעמוד הבית.

בעמוד הגלריות, שם יהיה יותר פירוט לכל עבודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;518190:
נעמה, את צודקת, אבל התמונות כרגע הן סטטיות. זה יהיה בסוף פלאש של תמונות מתחלפות. בכל קטגוריה תהיינה 3 תמונות מתחלפות. פשוט עוד לא עלה לי רעיון איך לבצע את הגלריה שתהיה מספיק מרשימה לעמוד הבית.

בעמוד הגלריות, שם יהיה יותר פירוט לכל עבודה.

תשתמשי בקרוסלת Jquery. יותר קל (MB), יותר תקני, ויש מגוון אפקטים ויזואליים מרהיבים ממש כמו בפלאש.
חפשי בגוגל jquery carousel

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
בעמוד האודות לדעתי יש צורך לרווח בין שורות הטקסט, קצת מדי צפוף.
חוץ מזה נהדר.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שמחפשים בגוגל יש הרבה קרוסלות jquery carousel
אתה ממליץ על משהו מסוים ?

• הוסף לסימניות
יפה וידידותי, כשתמלאי אותו בתוכן הוא גם יהיה מעניין.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;518277:
תשתמשי בקרוסלת Jquery. יותר קל (MB), יותר תקני, ויש מגוון אפקטים ויזואליים מרהיבים ממש כמו בפלאש.
חפשי בגוגל jquery carousel

אין לי מושג איך מטמיעים JS באתר.
אשמח ללמוד כמובן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה