כללי עדריות?

• הוסף לסימניות
כנ"ל

• הוסף לסימניות
כנ"ל ;)
-וברצינות: בתגובה לחוו"ד למינהם רצוי, ועוזר מאוד לנמק את החוו"ד. כך לא תצאו "עדריים" ותועילו יותר למי שהעלה עבודה לחוו"ד.
(אפשר לכתוב: "וואוו, לוגו 2 מדהים!!" ואפשר לכתוב:"לוגו מספר 2 מתאים מבחינת הצבעים הרכים/עזים, מבטא בצורה הכי מוצלחת וממוקדת את מה שהתבקש, ובכלל, פשוט מרגש אותי "...)

אבל באמת אם פעם יהיה לי צורך לכתוב עבודה בפסיכולוגיה בעניין דיעות, ופסיכולוגית ההמונים, האתר "פרוג" ייתן לי הרבה חומר בלי לטרוח לאסוף קבוצת מחקר...

• הוסף לסימניות
אני לא מצטרף לאף אחד, להוציא שייע. (שגם אם יכתוב משהו מוטעה מיסודו, הוא עדיין ישמע אינטילגנטי).

• הוסף לסימניות
ואני מצטרף להרשל'ה

רק שכמות התודות אצלו מן הסתם תהיה הרבה יותר גבוהה... :D

קנאת סופרים...:p

• הוסף לסימניות
אני עדיין לא מבין את הבעיה,
(יכול להיות שזה עצם הבעיה)
כאשר עולה משהו לחוו"ד,
כל אחד מביט לראות מה יש לו לומר/להוסיף/להחסיר/לתקן וכו'...
אבל לפני שהוא נעול על מה שהוא חושב
עדיף לו לעבור לראות מה כבר כתבו,
אולי כבר כתבו על זה,
אולי הוא רואה תגובה שהוא מסכים איתה,
ולא חסר מקרים.
כך שהדרך של להכנס לראות ולהגיב יש בה גם הרבה חסרונות.
תחשבו אחד מעלה עיצוב לחוו"ד,
התגובה הראשונה היא שה...... לא נראה טוב,
והתגובה החוזרת היא:
זה מה שהלקוח רוצה.
נכנס הבא רואה את הבעיה ושוב כותב עליה.
נו איך יראה כזה אשכול???

ורגע,
אברומי,
לא הבנתי איך הפכת את האשכול למחאות?
אולי כי אתה רוצה להשאר יחודי:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;599028:
אני לא מצטרף לאף אחד, להוציא שייע. (שגם אם יכתוב משהו מוטעה מיסודו, הוא עדיין ישמע אינטילגנטי).

אני לא תמיד צודק אבל אני לעולם לא טועה!
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;599565:
אני לא תמיד צודק אבל אני לעולם לא טועה!
:)

אתה צודק בזה שאתה לא תמיד צודק
אתה טועה בכך שאתה לעולם לא טועה

אחח
אני מת על האשכולות הללו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י veredb;598561:
גם אני הבחנתי התופעה כזאת
בהתחלה בתגובות אצל אחרים
ובסוף גם אצלי
כנראה שבאמת כשנחשפים למספר תגובות
מתגבשת בראש מחשבה בכיוון מסויים שקשה להתנתק ממנה
קרה לי שהייתי צריכה לחשוב רגע לפני שאני מגיבה
כדי להבין מה דעתי האמיתית

מה שבטוח שאני נהנית לגלוש בפורום בלי שום קשר לעדריות
ושמחה לראות דעות שהן לא תמיד כדעותי

אנשים הם עדריים מטבעם.
כשמבקשים חוות דעת, צריך לדעת לנפות את המוץ מהתבן.

• הוסף לסימניות
מישהוא הזכיר עדריות, וכולם עודרים אחריו.
תמשיכו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה