עדשה טובה

• הוסף לסימניות
היי
אני ממש נהנית מהפורום.
אני מקבלת המון השראה ומלהיב אותי לראות עבודות.
רציתי לשמוע..
לי יש עדשה 18-135 מצלמה, 70D
אני מרוצה אבל אני רוצה לשדרג את העדשה. הכיוון שלי זה צלומי ביוטי ופורטרטים
ואני אוהבת גם טבע-נופים

מה אומרים?

אשמח לשמוע הצעות מבעלי הניסיון

צפה בקובץ המצורף 286571

צפה בקובץ המצורף 286572

קבצים מצורפים

• IMG_2407ק.jpg
    IMG_2407ק.jpg
    KB 187.1 · צפיות: 15
  • IMG_2631ק.jpg
    IMG_2631ק.jpg
    KB 135.3 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה של פותחת האשכול, גם לי יש את ה 18*135 ורוצה לשדרג לעדשה מקצועית, בעיקר לצילומי חוץ ופורטרטים. מה מומלץ?

• הוסף לסימניות
ההמלצה למחיר זול יחסית היא 17-50 2.8 [סיגמא-המיוצבת] לצילומי סטודיו ונוף.
85 1.8 [קנון] לפורטרטים וחוץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chanib;2020426:
אני לא חושבת שהמצלמה שלי היא קרופ או FF ולפי מה שכתוב בפרטים זה לא יתאים אחרת..

כל מצלמה מקצועית היא או קרופ [חיישן 15MM על 22MM] או פול פריים [24MM על 36MM].
העדשה 50-100MM מתאימה למצלמות בעלי חיישן קרופ.

המצלמה שלך כמו שציינת היא 70D שהיא מצלמת קרופ. לא פול פרים [FF].

• הוסף לסימניות
התשובה שלפני התשובות היא שאין עדשה מושלמת.
כל עדשה טובה לתחום מסוים, ואם היא יומרנית מדי כנראה היא לא מספיק איכותית...

יש אינספור אפשרויות ודגמים, ולכל דגם יתרונות וחסרונות.
השאלה תעמוד בסופו של דבר על מגבלות התקציב.

כפי שכבר נאמר כאן, 85mm 1.8 היא כיוון מצוין לפורטרטים, ובמקביל נצטרך לחפש עדשה לשאר השימושים.

מה הכוונה "טבע ונופים", עדשה רחבה ממש?
כמה זה חשוב לך, וכמה את מוכנה לשלם?

• הוסף לסימניות
כשמשתמשים ב18-135 והדומות לה. אז מעלים את חיות הצבעים בגרפיקה. לא קשור לקונטרסט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה