מזל טוב !!!נכתב ע"י אביחי ב;787223:שלום לכולם
אני מגשים חלום ונכנס לקורס צילום בקרוב (של פרוג)
איזה עדשה אתם ממליצים לי לרכוש
אני קונה canon d5 mark 2
כנראה שאני ישלב קצת צילום אירועים במהלך הקורס
איציק כנראה המליץ על הטמרון 18-270 שהיא מכסה את כל הטווח שאתה צריך, רק שבאירוע יהיה לך די קשה איתה גם כי מנוע הפוקוס שלה איטי, וגם כי חבל על כל הסופר טלה שאתה לא צריך ורק מוריד לך באיכות.נכתב ע"י אביחי ב;787240:תדה תודה
אני צריך עדשה שתתאים לי לצילום אירועים
אבל הכי חשוב שאני יעבור איתה את הקורס בשלום
איזה עדשה הקורס דורש ממני?
איציק אז המליץ לי על משהו אבל עבר קצת זמן ואני לא זוכר מה זה היה
דרך אגב הייתי בקורס שלכם בשיעור הראשון.
אתה בטח לא זוכר![]()
לאירוע ? לקורס ?נכתב ע"י הגלים;787256:50 1.4
נכתב ע"י מיכאל דב;787323:ואם לא מצאת אז עדשת מקרו... עדיף עם מכפיל!!![]()
נכתב ע"י מיכאל דב;787323:ואם לא מצאת אז עדשת מקרו... עדיף עם מכפיל!!![]()
נכתב ע"י msphoto;787956:קצת התבלבלת..
אם אתה בשלב של לפני ובמהלך (וגם קצת אחרי..) קורס צילום, לא נראה שזה הזמן לצלם אירועים.
כמו"כ בעניין המצלמה, 5D2 היא הרבה מעבר למה שצריך צלם בקורס צילום.
לצלם אירועים זה אחרי שאתה שולט 110% בטכניקה, משתפשף לא מעט בהתנהלות מול אירוע שזה אומר לשלב טכניקה עם חוסר זמן , לחץ, שליפת פתרונות מיידיים והתמודדות עם הפתעות לא צפויות.
אם התכוונת לצלם כצלם שני באירוע, זה יותר הגיוני, וגם אז - 5D2 זה לא משהו שאתה חייב אלא אם כן יש לך כסף מיותר ואז זה מצויין..
נכתב ע"י אביחי ב;788480:אכן אני נכנס כצלם שני ויותר כדי לצבור ניסיון לא כדי לעבוד, לפחות לא בשלב הזה.
לגבי המצלמה יש לך דגם מסויים להציע לי?
כי אני ממש לא בעניינים עדיין וכסף מיותר גם אין לי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים