עדשה למצלמה

• הוסף לסימניות
אשמח לעצת המומחים: איזו עדשה מומלצת למצלמת קנון 650D?
ואיפה מומלץ לרכוש?

• הוסף לסימניות
יש לי 24-105, מאד מרוצה!
צמצם קבוע 4.
אני רוצה לשדרג את המצלמה :)

• הוסף לסימניות
מה התקציב שלך? ובאיזה תחום את מצלמת [סטודיו-אירועים-חוץ]?

• הוסף לסימניות
אני מבררת בשביל תלמידה. המצלמה חדשה. התחילה עכשיו ללמוד צילום. ומאוד רוצה לקנות למצלמה עדשה. איזו עדשה מומלצת למצלמה הזו? היא לא מוגבלת בתקציב. כמובן שאין לה כרגע סטודיו (רק בלימודים) ומצלמת בעיקר חוץ.

• הוסף לסימניות
שתי עדשות נפרדות של קנון.

• הוסף לסימניות
של קנון.

זו לא הבחירה ה"רגילה". יותר הגיוני לכאורה לקחת עדשת זום בטווח הרחב-נורמל.
עדיין בעדשות פריים יש משהו מאוד כיפי ומאוד "ממקד" במחשבה על הצילום .

• הוסף לסימניות
בתור תחליף לעדשות הקבועות
יש את ה15-85 של קנון - צמצם משתנה [תבררי עוד עליה-מבחינת אופטיקה ודיוק פוקוס].

• הוסף לסימניות
זו בדיוק האלטרנטיבה הפשוטה יותר.

לי אין ספק עם מה הייתי מעדיף לצלם בחוץ.

• הוסף לסימניות
אז בגלל הידע הנדרש לתפעול היא לא מומלצת לה, כמתחילה?

• הוסף לסימניות
בעדשות כמעט אין צורך בידע.
ה85 הקבועה עדיפה בגלל הצמצם הפתוח שיש לה מה שנותן בוקה טובה. הגלים לא לחינם המליץ לך עליה.

אני נתתי את 15-85 כאפשרות משנית בלבד. אם היא לא תאהב את הקבועות.

• הוסף לסימניות
שוב, תודה לכל העונים והמסייעים.
הציעו לי כתחליף למה שהצעתם לי את ה- 18-135.
לא המלצתם לי עליה, למה?

• הוסף לסימניות
ממה שאני יודעת
היא סובלת מעיוותים

• הוסף לסימניות
ממה שאני יודעת
היא סובלת מעיוותים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה רבקה;1832225:
שוב, תודה לכל העונים והמסייעים.
הציעו לי כתחליף למה שהצעתם לי את ה- 18-135.
לא המלצתם לי עליה, למה?

היא פחות טובה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה