עדשה למצלמת קנון

• פותח הנושא ml2
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות עדשה חדשה.
כרגע יש לי עדשה של 18-55 מ"מ
אני זקוקה להמלצות לעדשה טובה שמתאימה לדגם של המצלמה שלי:
canon EOS 400D
חשוב לי מאד זום קרוב (תמונות פורטרט) ושאני יוכל לעשות רקע מאד מטושטש מסביב,
וגם תמונות נוף טובות.
תודה

• הוסף לסימניות
אולי תוסיפי את ה85 1.8.
לא תמצאי משהו איכותי כמוה בעדשות זום שעולות פי 4.

• הוסף לסימניות
אולי תוסיפי את ה85 1.8.
לא תמצאי משהו איכותי כמוה בעדשות זום שעולות פי 4.

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת 85 1.8 הכי תתאים

• הוסף לסימניות
מצטרף להמלצה על עדשת פריים מהירה (ז"א עם צמצם גדול)

85 1.8 עדשה מצוינת

אישית הייתי הולך על אורך מוקד מעט יותר ארוך - לדוגמא ה100 f2 (דומה מאד ל85, רק מעט יותר ארוכה)

• הוסף לסימניות
אני לא בטוח מסכימה איתך בקשר ל100 בגלל שה85 על המצלמה שלו זה כבר 135 ולדעתי מספיק אני עם 135 על ה5 די שלי וזה מעולה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י photosbyrik;458483:
אני לא בטוח מסכימה איתך בקשר ל100 בגלל שה85 על המצלמה שלו זה כבר 135 ולדעתי מספיק אני עם 135 על ה5 די שלי וזה מעולה!
עניין של טעם

אני אוהב אורך מוקד ארוך ומאד מרוצה מה135 שלי על ה7D

• הוסף לסימניות
ביקשת לצלם גם תמונות נוף..

קצת בעיה בשביל עדשות ארוכות.

אם תגדירי תקציב נוכל להתמקד יותר.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות!
אם תוכלו לפרט קצת יותר באיזה דגם מדובר.
התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה