עדשה לסטודיו

• הוסף לסימניות
יש לי סטודיו בגודל 3*6
המצלמה שלי היא קרופ ויש לי עדשה 85 שלא מתאימה לגודל של הסטודיו,
איזה עדשה כדאי לי לקנות שיתאים לי לגודל של הסטודיו?

תודה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגלית ויסברג;1996248:
אני משתמשת עם עדשה 17-55 של קנון.

מרוצה מאוד

יש לך מצלמה קרופ?
העדשה הזאת מתאימה רק לקרופ?
ומה גודל הסטודיו שיש לך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברכי;1996259:
יש לך מצלמה קרופ?
העדשה הזאת מתאימה רק לקרופ?
ומה גודל הסטודיו שיש לך?
גם לי יש 17/55 וזה מתאים רק לקרופ
והסטודיו קטן יותר משלך וזה מצוין

• הוסף לסימניות
או 24-70

• הוסף לסימניות
תלוי מה התקציב שלך.
17-55/24-105= באיזור ה3000.
24-70 F2.8 = באיזור ה7500.
17-50 2.8 של סיגמא=1500.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך ה24-70 של טמרון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברכי;1997529:
איך ה24-70 של טמרון?

בפועל קצת פחות חדה מהקנון [והרבה יותר זולה],
מצד שני זו ה 24-70 היחידה שכוללת מייצב תמונה.

• הוסף לסימניות
ויש גם את ה-50או 40 קבועה.
תוצאות מצוינות לסטודיו. מחיר-עשירית מכל השאר.
החיסרון, התעמלות בלתי פוסקת וקושי בלצלם משפחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה