עדשה לצילום חוץ

• הוסף לסימניות
אני רוצה להתחיל לימודים ובע"ה קונה את העדשה של ה 1.8 85
הבנתי שכולם פה ממליצים עליה
זה העדשה הזאת בדיוק?
Canon EF 85mm f/1.8 USM

(אני בדיוק מזמינה ולא רוצה בעיות :) )

ובעיקר-
אשמח לשמוע מאיזה חנות הכי מומלץ לקנות.

את העדשה הנ"ל
והמצלמה הזאת -

DSLR ‏ Canon EOS 700D/ Rebel T5i קנון

או בזאפ ומשלוח, או שמחר יוצא לי להיות באזור אשדוד, תל אביב ובני ברק.

אשמח להמלצותיכם

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
בחנות, וללכת עם חברה מנוסה עם מצלמה ולבדוק את העדשה (אחרי ששילמת, מן הסתם) בעיקר בנושא דיוק הפוקוס.

• הוסף לסימניות
אוי לא,
זה יהיה קצת מסובך
מאיפה אני יגיע לשם עם חברה שמצלמת??
:eek::eek:

אתה מכיר חנות כזאת טובה באזורים שציינתי?

תודה על התגובה המהירה!

• הוסף לסימניות
בתל אביב מאחורי בניני העזריאלי רחוב הסוללים 3 יש חנות בשם ארליך שיש להם הכל פתוח מתשע בבוקר עד שבע בערב

• הוסף לסימניות
קמרה מיה ברמת השרון
או בית הצילום ברמת גן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פריידי;1716910:
בתל אביב מאחורי בניני העזריאלי רחוב הסוללים 3 יש חנות בשם ארליך שיש להם הכל פתוח מתשע בבוקר עד שבע בערב

הייתי מנסה חנות אחרת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1716894:
בחנות, וללכת עם חברה מנוסה עם מצלמה ולבדוק את העדשה (אחרי ששילמת, מן הסתם) בעיקר בנושא דיוק הפוקוס.

איך בודקים את זה?

• הוסף לסימניות
מצלמים ובודקים אם המיקוד מדוייק.

אני הייתי מוותר על הבדיקה הזו בחנות. בטח בעדשה כזו.
אם יש בעיה אפשר לבוא ולממש אחריות. הסבירות לתקלה נמוכה מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה