עדשה רחבה

• הוסף לסימניות
הי
אני משתמשת במצלמה פול פריים
אני רוצה לקנות עדשה רחבה שתתאים לצילום בתוך מבנים(בתים חנויות וכדן) (צילומי משפחה\ילדים ואולי גם אדריכלות אם זה יכול להיות באותה עדשה) (כרגע יש לי 105ממ)
מעונינת בעדשה איכותית וחדה.(פוקוס מהיר)
אשמח לכל המלצה הערה\הארה
שירה

• הוסף לסימניות
אני משתמשת לצרכים אלו , ב 24-70 מעולה .

מספיק רחב , ועדשה מצויינת

• הוסף לסימניות
ההמלצה הקלאסית היא כמובן 24-70 בגירסאות השונות.
לצילום מבנים לפעמים רוצים רחב יותר, בפרט עבור חללים קטנים.

בין 500 ל 15,000, מה התקציב?

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העונים!
24-70 בהחלט יכולה לבוא בחשבון אבל א.יש כמה דגמים ואשמח לדעת איזה מהם מומלץ ב. אני רוצה לדעת אם יש עוד אופציה חוץ מ24-70.
התקציב הוא באזור 10000 גמיש.... אבל אני לא חייבת לבזבז הכל על העדשה אם אפשר;) יש עוד כמה דברים שאני ישמח לקנות אם ישאר לי...

• הוסף לסימניות
איך העדשה הזו? מישו יודע פה?

Sigma 24-70mm f/2.8 DG OS HSM Art Lens
ממעט סקירות שראיתי (לבנתיים יוטיוב) אין הבדל במהירות ובדיוק לבין שכנתה הקנוניסטית אם כי ניכר הבדל מינורי באופטיקה לטובת הקנון. ולא לחינם היא יקרה יותר.
אך עדיין ART היא סדרה חדשה יוקרתית ומעולה מאוד מאוד של סיגמא. ואני מאמין שהיא תספק אותך.

נ.ב. ממליץ לך לראות סקירות נוספות על שניהם.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
24-70 לא יתאים לצילומי אדיכלות לחללים - לפרטים קטים כן
עדיף משהו רחב יותר
לי יש טוקינה 11-16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה