עדשה שנעלמה בעין.

• הוסף לסימניות
קורה לפעמים שהעדשה עולה למעלה.(מתחת לעפעף) בד"כ אחרי כמה דקות היא משתחררת.
היא לא משתחררת לי כבר כמה שעות. יש טיפים בנושא?

• הוסף לסימניות
קרה לי. אחרי כמה שעות חיפשתי וניסיתי עד שמצאתי והוצאתי

• הוסף לסימניות
את בטוחה שהיא שם?
כי היה כבר דברים שרק ההרגשה נשארה
ובכלל העדשה נפלה

והכי טוב זה ללכת לרופא

• הוסף לסימניות
כמעט בטוחה שהיא שם.
רציתי לחסוך את הרופא..

• הוסף לסימניות
נסי להרגיש איפה, למעלה בצד ימין או שמאל?

• הוסף לסימניות
תגידי:"אמר רבי בנימין" (אני לא צוחקת)

• הוסף לסימניות
לא מאמינה שהיא עדיין שם.
את מרגישה אותה? מפריע לך בעין?

• הוסף לסימניות
לעצום עיניים ולעסות את העפעפיים בתנועות סיבוביות לנסות לכל הכיוונים וכן סיבוב העיניים בסיבובים לכיוון העדשה וכן הפוך לגמרי מהכיוון. עד שמרגישים אותו ומצליחים לשחרר אותו.

• תודה
Reactions: TAM
  • הוסף לסימניות
אוי, אל תזכירי לי, שנה אחת רצתי בליל הסדר ל"מגן דוד" בגלל כזה סיפור בדיוק, כמעט שלחו אותי באמבולנס....:)
אבל אחותי טוענת שפותחים את העפעף ואומרים "פה פה" וזה עוזר, לא ניסיתי.:D
אמר לי פעם רופא עיניים שצריך לשטוף את העין בזרם מים, עדין כמובן, ואז העדשה יוצאת.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש סיבה ללכת לרופא, מה הוא יעשה? יוציא לך בכח?
חכי בסבלנות, היא תצא.
ומשום מה, נשמע לי יותר הגיוני שהיא כבר לא בעין, ומה שאת מרגישה זה דמיון.
לי היה פעם כך, והייתי מוכנה להישבע שהעדשה נמצאת בעין, ובסוף מצאתי אותה על הרצפה מיובשת.

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה.
לפני שלושה ימים..
לא מוצאת אותה, מצד שני אני לא בטוחה שהיא בפנים כי אני לא ממש מרגישה אותה ,רק כשאני נזכרת אז פתאום מרגישה ..
הבטחתי כסף לצדקה אם היא תצא אבל היא לא- כלומר לא ראיתי שיצאה. מקווה שהיא נפלה מזמן וזה לא מסוכן.

• הוסף לסימניות
תעשי לי טובה ותלכי לטפל בזה!
אני שומעת משו בעין ומתחילה להלחץ...

תעדכני!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;1112050:
תעשי לי טובה ותלכי לטפל בזה!
אני שומעת משו בעין ומתחילה להלחץ...

תעדכני!
כנראה שאין לך עדשות.

• הוסף לסימניות
אני אתחיל לחפש על הרצפה... מקווה שהיא שם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

לפני שנה וחצי, ביתי בת ה7 וחצי אז - התלוננה שהיא לא רואה טוב עם המשקפיים. נו. הלכנו לאופטיקה לעשות בדיקת ראיה.
עלה לה המספר בהרבה.
הציעו לנו לעשות עדשות מיוחדות שעוזרות לעצור את העליה של המספר.
עלו לנו יותר מ1000₪ רק העדשות!
שלמנו.
אחרי כמה חודשים , נשברה לה עדשה. התקשרתי ואמרו שצריך להזמין עדשה אחרת כי זה עדשות יקרות ולא במלאי. הזמנתי ושלמתי שוב מעל 500₪ על עדשה אחת.
עכשיו עברו עוד כמה חודשים והנה היא שוב מתלוננת.
ניסיתי להתקשר אליהם המון, ואין מענה.
החלטתי לגשת לאופטיקה אחרת שקבלתי המלצות על יושר ושירות. ואכן, עלה לה המספר בעוד 1.75!!!
הציעו לי שוב לעשות עדשות מיוחדות. אמרתי להם שאין טעם כי זה לא עבד. המליצו על חברה אחרת. תכלס לא עשיתי את היקרות הפעם.
אבל!!
הם היו בהלם שאין לנו אחריות. כלומר הסבירו לנו שהעדשות האלו מגיעות עם אחריות שאם תוך שנה עולה המספר - הם מחליפים עדשות בחינם, וגם על דבר יש אחריות ומחליפים בחינם!
פניתי לאופטיקה הראשונה עכשיו בתביעה - מה זה??? למה לא אמרו לי שיש אחריות? למה לא אמרו לי לבוא לביקורת? למה גבו ממני שוב כסף על העדשה שנשברה? ולא אמרו לבוא לבדיקה חוזרת?
בטלפון הפקידה הודתה שאני צודקת ואמרה שאין לה תשובות. הדרך היחידה זה לבוא לדבר עם המנהל ( אגב היא נסתה ממש לשכנע לבוא לבדיקה עכשיו ולקנות את העדשות היקרות של חברה אחרת.... )
הוא לא עונה לטלפונים. רק אם באים לדבר פנים אל פנים.
הבנתם את השערורייה?
אשמח לכל עזרה מה לעשות נגדם.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה