עדשה 50 מ"מ של יונגנאו

• הוסף לסימניות
זה בערך המחיר...
אחי קנה אותה לא מזמן, אמנם לא בדקתי אותה בתנאי מעבדה,
אבל היא כמעט חיקוי מדויק של הקנון המקבילה בחצי המחיר.

הפוקוס עובד? יש חדות סבירה? לדעתי תמורה לא רעה למי שזה התקציב שלו.
איזו הרפתקאה אתה מתכנן...?

• הוסף לסימניות

יש לי רק עדשות זום
אולי לטיול או סתם לגיבוי
סתם שתהיה לי עדשה קבועה בתיק

• הוסף לסימניות
אז למה לא בעצם?
בקישור הזה נראה שהיא אפילו טובה יותר בחלק מהפרמטרים:
https://petapixel.com/2014/12/27/com...-50mm-f1-8-ii/

ההסתייגות היחידה שלי היא מאורך המוקד של 50mm על FF. הוא די סתמי, ובעיניי כמעט חסר תועלת.

• הוסף לסימניות
זה כמו 35 על קרופ לא?

• הוסף לסימניות
קניתי והגיע
אבל אני בניקון והזמנתי בטעות קנון:(
מי שמעונין/נת מוכר ב170 10% פחות ממחיר עלות
0527667137
חדש באריזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משה2013;n4973228:
קניתי והגיע
אבל אני בניקון והזמנתי בטעות קנון:(
מי שמעונין/נת מוכר ב170 10% פחות ממחיר עלות
0527667137
חדש באריזה

מה מפתח הצמצם? [מקסימאלי ומינימלי].

• הוסף לסימניות
אני כעת בברית בערב באירוסין אבדוק בבית המינימלי 1.8 מקסימלי לא יודע

• הוסף לסימניות
1.8 לא רלוונטי לי ( יש לי של קנון).
חשבתי 1.4.

תודה בכל אופן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה