• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות עדשה חדשה
חשבתי על ה-135 של קנון
אבל אני על מצלמת קרופ 70D
השאלה שלי אם זה יהיה לי מתאים לצילומי חוץ
או שאני אצטרך ממש להתרחק כדי להכניס את כולם לפריים

עדיף למצלמה הזאת את ה-85?

א. אני מעדיפה את ה-135 בגלל שהיא איכותית יותר מה-85
ב. אני בשלב מסוים אתקדם לפ"פ
ג. מצד שני אני מפחדת על מה שיהיה עכשיו על הקרופ עם ה-135

בקיצור, צריכה את עזרתכם

תודה

• הוסף לסימניות
ה135 מתאימה לצילומי חוץ אבל בהחלט תצטרכי להתרחק מאוד.
ה85 עדיפה מבחינת טווח.

• הוסף לסימניות
אני עם 85 על 60D צריכה להתרחק המון
עם 135 זה נראה לי הזוי

• הוסף לסימניות
אולי 70 -200
מתוצאות שראיתי היא נראית פצצה

• הוסף לסימניות
ה 70-200 לא כבדה מאוד??
ויש לה צמצם רק של 4 זה מספיק רציתי משהו עם צמצם יותר פתוח??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברכי;1715647:
ה 70-200 לא כבדה מאוד??
ויש לה צמצם רק של 4 זה מספיק רציתי משהו עם צמצם יותר פתוח??

יש גם צמצם 2.8

רק כפול במחיר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1715653:
יש גם צמצם 2.8

רק כפול במחיר...

וגם בטח כפול במשקל,

• הוסף לסימניות
אפשר עוד עזרה לגבי איזה עדשה??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה