אוהב את כולם
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מצתרף לשאלהשאלה לא קשורה...
אפשר להתעוור מניתוח לייזר?
אני ממש בכיוון לעשות, וזה הפחד היחיד שלי בסיפור.
(כי אם יש אחוז אחד שזה אכן קורה, אני לא אחשוב על הרעיון בכלל)
מצתרף לשאלהשאלה לא קשורה...
אפשר להתעוור מניתוח לייזר?
אני ממש בכיוון לעשות, וזה הפחד היחיד שלי בסיפור.
(כי אם יש אחוז אחד שזה אכן קורה, אני לא אחשוב על הרעיון בכלל)
חידשת לי.2."עדשות נקיות בלי רבב (לשטוף היטב ידיים) לא יבשות(להכניס לעין כשהן לחות ורטובות ) ולא ישר מהאריזה!!!
כן צודק להשטוף טוב את הידיים ואת העדה לשטוף בתמיסה לפני שמכניסים לעייןחידשת לי.
תודה רבה.
תודה על האינפורמציה!בתור אחת שמוכרת עדשות מגע קרוב ל4 שנים אני מציעה:
מי שרגישה בעיניים ויש לה גירויים כשהיא מרכיבה עדשות ישנם כמה המלצות:
1."עדשות סיליקון"-עדשות נושמות שהרבה יותר נוחות בתוך העין(אולי טיפה קשה יותר להוריד)
2."עדשות נקיות בלי רבב (לשטוף היטב ידיים) לא יבשות(להכניס לעין כשהן לחות ורטובות ) ולא ישר מהאריזה!!!
המים שיש בתוך האריזה זה סוג של חומר משמר אז לפני הרכבת העדשות להכניס לתמיסה נקיה כמה דקות קודם.
3.תמיסה איכותית- אני באופן אישי ממליצה על אלוורה(בצבע ירוק)(זה לא של פורוור ) זה מתאים לעיניים רגישות.
4. בדקו היטב את התאריך של המוצר (בעיקר כמה זמן זה עומד לאחר הפתיחה)
תמיסות בד"כ טובות ל-3 חדשים מרגע הפתיחה(ישנן תמיסות שטובות ליותר זמן לדוג' אופטי פרי).
5.אל תשתמשו בתמיסת מלח(של שבת) באופן סדיר זה לא מחטא מספיק טוב את העדשה.
6. "מתחילות"- בד"כ שמרכיבים בפעמים הראשונות עדשות יש גירוי בעין עד שהעין מתרגלת לגוף הזר, אין צורך להילחץ זה מהלך טבעי לחלוטין.
מקוה שעזרתי במשהו...
נ.ב ההצעות הנ"ל הן מחוות דעתי והן מובאות לצורך העשרת ידע, בכל מקרה של בעיה רפואית יש להיוועץ במומחה!
לא קראתי הכל
יש מצב שאת מחליפה חברת עדשות וחומר חיטוי?
מאז שעברתי להאווספט, ועברתי לעדשות מחברה אחרת (אם מעניין אותך אבדוק איזה) העדשות הפסיקו להפריע לי עד כדי שאני יכולה לשכוח להוריד אותן בלילה.... כדאי לך לנסות.
אם את רוצה עדשות טובות, תקני את הסיליקון,@טחינה גולמית אשמח מאד לשם של חברת העדשות, תודה.
@טחינה גולמית אשמח מאד לשם של חברת העדשות, תודה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים