עדשות חד פעמיות - איפה אפשר לקנות?

• הוסף לסימניות
בירושלים, איפה מוכרים עדשות חד פעמיות?
ואיך זה הולך, יש מספרים קבועים?
אם יש לי צילינדר גבוה, אוכל למצוא ?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
עדשות חד פעמיות הן עדשות רכות.
צילינדר עושים בדר"כ בעדשות קשות.
מי שלא יכול להתרגל לעדשות קשות, יש אפשרות לעשות צילינדר בעדשות רכות, אבל לא חד פעמיות והן גם מאד מאד יקרות.
אני באופן אישי, כבר הייתי בסרט הזה, ומהר מאד חזרתי למשקפים. משתי סיבות - האחת - צילינדר זה עניין של ליטוש של העדשה וברגע שהעדשה טיפה זזה בתוך העין כבר ראיתי מטושטש. והשניה - פעמיים איבדתי עדשה (שלא באשמתי...) וכל פעם זה היה עניין של 800 ש"ח, היה לי קשה לעמוד בזה.

חני

• הוסף לסימניות
באופטיקנה. יש מספרים קבועים אך ללא צילינדר, ניתן להזמין והן בד"כ יקרות יותר לעומת המספרים ללא צילינדר. שווה לבדוק גם ברשת 280 בכנפי נשרים.

• הוסף לסימניות
אני יודעת מה זה עדשות
היו לי עדשות, דוקא רכות, לפני החתונה, אבל מיד אחריה הפסקתי עם העדשות.
גם אני סבלתי מהם הרבה...
והן באמת היו יקרות בזמנו.
עכשיו יש לי חתונה קרובה, ואני מעדיפה לא להיות עם משקפיים.
מצידי אפילו להיות עם עדשות הכי קרובות למספר שלי, רק לכמה שעות..
יש לכם נסיון עם זה? זה לענין או שחבל לי לנסות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה