דרוש מידע עדשות ח"פ - תאריך התפוגה קריטי?

• הוסף לסימניות
שוב חתונה בקרוב בעז"ה
נותרו לי 2 זוגות מחתונה קודמת
אך אחת הקופסאות פג תוקפה ב02/2021
קריטי או אפשר להשתמש עוד חודש?
תודה!

• הוסף לסימניות
שוב חתונה בקרוב בעז"ה
נותרו לי 2 זוגות מחתונה קודמת
אך אחת הקופסאות פג תוקפה ב02/2021
קריטי או אפשר להשתמש עוד חודש?
תודה!
אופטיקאי מומחה מאוד (!) אמר לי שלעדשות אין תוקף רק למים. לכן אפשר להחליף את המים ולהשרות כמה דקות. כמובן שאיני לוקחת אחריות.

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי מסתכן....
זה לא דבר כ"כ יקר ששווה לקחת סיכון בשבילו

זה לא רק הכסף, בעיקר ההתעסקות, הזמן.. תודה!

אופטיקאי מומחה מאוד (!) אמר לי שלעדשות אין תוקף רק למים. לכן אפשר להחליף את המים ולהשרות כמה דקות. כמובן שאיני לוקחת אחריות.

זה מים רגילים? או להשיג ממישהו תמיסה לעדשות? מה צריך? אין לי כי כאמור לא משתמשת בד"כ
תודה!

אני השתמשתי גם אחרי שפג תוקף,
אבל כמובן בלי אחריות.

מרגיע.. תודה!

• הוסף לסימניות
תשרי אותם בתמיסה לעדשות לכמה שעות, אם זה נראה רגיל ושלם הכל בסדר... (כמובן לא לוקחת אחריות....)

• הוסף לסימניות
החלטתי לא לקחת סיכון והלך נורא פשוט, אפילו בלי הגיע לחנות.. הזמנתי דרך הטלפון בחנות בה עשיתי את המשקפיים, ראו את המידות במחשב.. יגיעו 5 זוגות ב40 ש"ח תוך 5 ימים בעז"ה (:
תודה לכל המסייעים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה