עיניים עדשות מגע, זה מסוכן?

• הוסף לסימניות
4. עדשות חודשיות לא ללבוש יותר מ-30 יום וימיות לא יותר מיום
אני עכשיו יש לי דלקת בעין כי שמתי עדשה 36 ימים (חודשית)
נדיר מסתמא העיניים שלך קצת רגישות מן הרגיל. [אני הייתי שלושה חודשים עם עדשות חודשיות בעיניים בלי להוריד אותם בלילה בקיצור בלי הפסקה ולא קרה לי כלום לעיניים]
א. עדשות חודשיות בד"כ עשויות לזה שיכול להיות שישימו אותן קצת יותר מחודש.
ב. עדשות יומיות הן לשלושה ימים.

• הוסף לסימניות
יש 4 חברות מובילות שמייצרות עדשות מגע שנמכרות בכל העולם (ועוד כמה חברות קטנות ממש)
לחלקם יש גם מפעלים בארה"ב מלבד המפעלים הראשים שלהם (שנמצאים בעיקר באירופה)

החברות הן לא מארצות הברית הן מוכרות בארצות הברית(וגם קצת מייצרות שם) ובכל העולם.
אז אותם עדשות שנמכרות שם נמכרות בכל העולם.

עדשות שמוכרים בארץ מן הסתם אין בהם בעיה המחקר היה על עדשות שמיוצרות בחברות זרות [ורק בהן ולא בשאר].
עדשות שמוכרים בארץ מוכרים בכל העולם והן לא מיוצרות בארץ בכלל.

• הוסף לסימניות
א. עדשות חודשיות בד"כ עשויות לזה שיכול להיות שישימו אותן קצת יותר מחודש.
ב. עדשות יומיות הן לשלושה ימים.
אם לובשים את העדשות בעיקר את היומיות ליותר מיום/חודש/שבועיים זה מסכן מאוד את העיניים!
אולי לכם לא קרה כלום,
אבל הרבה מאוד ניזוקו (כיב בקרנית עם חשש לעיוורון ופגיעה בראיה ועוד...)

• הוסף לסימניות
אם לובשים את העדשות בעיקר את היומיות ליותר מיום/חודש/שבועיים זה מסכן מאוד את העיניים!
אולי לכם לא קרה כלום,
אבל הרבה מאוד ניזוקו (כיב בקרנית עם חשש לעיוורון ופגיעה בראיה ועוד...)
מעניין שלא שמעתי על זה עד היום [מאף אחד] ולא עוד אלא שאופטיקאי מוסמך אמר לי שזה עד שלושה ימים.

• הוסף לסימניות
מעניין שלא שמעתי על זה עד היום [מאף אחד] ולא עוד אלא שאופטיקאי מוסמך אמר לי שזה עד שלושה ימים.
אני מתעסקת בתחום הזה כבר כמה שנים ואני נתקלת במקרים כאלו הרבה מאוד פעמים.
אופטיקאי אם הוא לא אופטומטריסט מוסמך/רופא עיניים הוא יכול להגיד מניסיון שזה לא מזיק לכולם אבל אין לו את הידע הרפואי לכמה מקרים זה מזיק.
אם הוא אופטומטריסט מוסמך והוא רוצה לקחת אחריות על זה, אז זה אחריותו אם נגרם נזק.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני מזועזעת מהבורות.
לשים עדשות בעינים ו...
מה, זה המלצות של גוף אנטי חרדי?
אין חלקי חילוף!
עינים זה ךא צחוק.
תיישמו את מה שכתוב בהנחיות, יש כללים מאד ברורים, כמה זמן אפשר.
בגדול, ברור שהח"פ הכי סטריליות.

• הוסף לסימניות
אני מזועזעת מהבורות.
לשים עדשות בעינים ו...
מה, זה המלצות של גוף אנטי חרדי?
אין חלקי חילוף!
עינים זה ךא צחוק.
תיישמו את מה שכתוב בהנחיות, יש כללים מאד ברורים, כמה זמן אפשר.
בגדול, ברור שהח"פ הכי סטריליות.
מצטרפת לדברייך,
ובכלל,
מה לגבי "ונשמרתם לנפשותיכם"???
אסור לשחק בעיניים!

• הוסף לסימניות
ישנתי בלילה עם עדשות מגע באופן חד"פ.
קמתי בבוקר והעין אדומה וקצת כואבת.
מה ניתן לעשות כדי להקל באופן מיידי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

מחפשת עזרה נואשת אולי מישהו מכיר שמע ??
הבת שלי בת שנה וחצי סבלה מנשימה רעשנית עם ארועים של סטירידור מדי פעם ללא אבחנה כלשהי ,עד פעם אחת לפני בערך חודשיים שוב לא נשמה טוב וחשבתי שחטפה וירוס ,אבל אז היא נכנסה לקוצר נשימה חריף והגיעה לכיחלון
אושפזנו ל 4 ימים היא השתפרה לשבועיים ואז שוב הנשימה החמירה הרופא ריאות החליט לבצע ברונכוסקופיה ,שם מצאו לה רקמה שחוסמת לה 50% מהפתח של הלרינקס ועוד רקמה באזור מיתרי הקול ובצקת הרופא אאג טען שהוא חושב שזה נהיה לה מריפלוקס סמוי הם החליטו לתת לה טיפול נגד ריפלוקס פלוס סטרואידים
זה עזר לכמה שבועות ואז התחלנו להפחית במינון של הסטרואידים ושוב החמרה
ריצות למיון ולרופא ריאות עד שהילדה שוב הגיעה למצב של כיחלון
שוב אושפזנו ושוב ברונכוסקופיה שהראתה החמרה ברקמות ובבצקת
הוחלט לבצע ניתוח לייזר להסרת חלק מהרקמה, כי את זאת שנמצאת באזור מיתרי הקול אי אפשר להסיר, הרקמה נשלחה לביופסיה ,והראתה שזה תהליך דלקתי
מאז הניתוח נהיה שיפור משמעותי והתחלנו בעצת הרופא ריאות להפחית קצת מהסטרואידים עברו בערך 3 שבועות מהניתוח ופתאום שוב יש קצת החמרה שיעול וסטרידור
הרופא ריאות איבחן את זה בתור לרינגיטיס עקשנית וכרונית שאמורה לעבור מתי שהוא בעזה אבל לא ניתן לדעת מתי
ביינתיים אנחנו נואשים ולא יודעים מה לעשות אולי לפנות לכיוונים אחרים
אולי בכלל מדובר במחלה אחרת?
אשמח לכל מידע בנושא
  • תודה
Reactions: SUPERWOMAN1001 //
2 תגובות
מחפשת עזרה נואשת אולי מישהו מכיר שמע ??
הבת שלי בת שנה וחצי סבלה מנשימה רעשנית עם ארועים של סטירידור מדי פעם ללא אבחנה כלשהי ,עד פעם אחת לפני בערך חודשיים שוב לא נשמה טוב וחשבתי שחטפה וירוס ,אבל אז היא נכנסה לקוצר נשימה חריף והגיעה לכיחלון
אושפזנו ל 4 ימים היא השתפרה לשבועיים ואז שוב הנשימה החמירה הרופא ריאות החליט לבצע ברונכוסקופיה ,שם מצאו לה רקמה שחוסמת לה 50% מהפתח של הלרינקס ועוד רקמה באזור מיתרי הקול ובצקת הרופא אאג טען שהוא חושב שזה נהיה לה מריפלוקס סמוי הם החליטו לתת לה טיפול נגד ריפלוקס פלוס סטרואידים
זה עזר לכמה שבועות ואז התחלנו להפחית במינון של הסטרואידים ושוב החמרה
ריצות למיון ולרופא ריאות עד שהילדה שוב הגיעה למצב של כיחלון
שוב אושפזנו ושוב ברונכוסקופיה שהראתה החמרה ברקמות ובבצקת
הוחלט לבצע ניתוח לייזר להסרת חלק מהרקמה, כי את זאת שנמצאת באזור מיתרי הקול אי אפשר להסיר, הרקמה נשלחה לביופסיה ,והראתה שזה תהליך דלקתי
מאז הניתוח נהיה שיפור משמעותי והתחלנו בעצת הרופא ריאות להפחית קצת מהסטרואידים עברו בערך 3 שבועות מהניתוח ופתאום שוב יש קצת החמרה שיעול וסטרידור
הרופא ריאות איבחן את זה בתור לרינגיטיס עקשנית וכרונית שאמורה לעבור מתי שהוא בעזה אבל לא ניתן לדעת מתי
ביינתיים אנחנו נואשים ולא יודעים מה לעשות אולי לפנות לכיוונים אחרים
אולי בכלל מדובר במחלה אחרת?
אשמח לכל מידע בנושא
  • עצוב
Reactions: לי@.ס1 //
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה