עדשות מגע קשות

• הוסף לסימניות
איפה אתם ממליצים?

חשוב ביותר: מקצוענות ודיוק למרות שגם למחיר טוב לא נתנגד.

בבני ברק, ירושלים או אשדוד.

גם סמיילי אומר::cool: נמאס מהמשקפיים!

• הוסף לסימניות
האם מקובל עדיין להרכיב עדשות קשות? פשוט המליצו לי לבת שלי, ואני מבינה שזה מאוד לא נוח.

• הוסף לסימניות
אולי ניתוח לייזר וגמרנו

לי היה בעבר קוצר ראיה גבוה, והייתי שנים עם עדשות קשות נושמות.
אח''כ עשיתי ניתוח לייזר לפני יותר מ-10 שנים בעיניים בשערי העיר, שרי ישראל. לאחרונה חזר לי קוצר ראייה נמוך, אבל ממליצה בכל לב.
אין מה להשוות, איכות חיים אחרת!!!!

• הוסף לסימניות
עדשות מגע קשות הן יותר בריאות לעין.
הן מאוד לא נוחות: מרגישים אותם כל הזמן בעין, וכן כל טיפת אבק או לכלוך
שנכנס לעין ישר מתחילים לדמוע והעין מתחילה לשרוף.
המחיר שלהם יותר יקר מעדשות רכות.
היום העדשות קשות שמיצרים הם מיועדות לשנה וחצי עד שנתיים.
(ולא לכל החיים כמו שהיה פעם)

מחזקת את כל מי שיצליח להרכיב אותם שנים למרות חסרונותיהן.
אני אישית החזקתי 4 שנים ובסוף נשברתי ועברתי לרכות.

• הוסף לסימניות
בקשות - ההתאמה והמקצועיות מאד חשובה!
מצטרפת להמלצות על בן ארי.

• הוסף לסימניות
את בטוחה בעדשות קשות?
החסרונות:
1. עלות יקרה.
2. תמיסה יקרה.
3. יכולות 'לקפוץ' מהעין.
4. יכולות להשבר.
5. יכולות לגרום לצניחת עפעף.
6. קשות להסתגלות.
7. יש עיניים שממש לא יכולות להסתגל ואז ממליצים ל'רפד' אותם בעוד עדשה רכה יומית בעלות של עוד 100 ש''ח לחודש והמון כאבי ראש.

אז אם אין סיבה מיוחדת לקשות דווקא, אני ממש לא ממליצה, מניסיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחליאלי;927004:
את בטוחה בעדשות קשות?
החסרונות:
1. עלות יקרה.
2. תמיסה יקרה.
3. יכולות 'לקפוץ' מהעין.
4. יכולות להשבר.
5. יכולות לגרום לצניחת עפעף.
6. קשות להסתגלות.
7. יש עיניים שממש לא יכולות להסתגל ואז ממליצים ל'רפד' אותם בעוד עדשה רכה יומית בעלות של עוד 100 ש''ח לחודש והמון כאבי ראש.

אז אם אין סיבה מיוחדת לקשות דווקא, אני ממש לא ממליצה, מניסיון.
מצחיק!
כמו בכל אשכול כולם נותנים עצות חוץ ממה שהיא שאלה.
ולגבי הסיכונים סבא שלי הולך עם עדשות קשות כבר 40 שנה...
וזה לא נראה שמשהו מפחיד קרה לו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;927009:
מצחיק!
כמו בכל אשכול כולם נותנים עצות חוץ ממה שהיא שאלה.
.
אם אין לאף אחד עצות, לפחות אנחנו 'מקפיצים' את האשכול לפני שיצלול בתהום הנשייה...;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה