מידע שימושי עדשות פריזמה לבחור

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את ד"ר בארט שלומוביץ?
האם ניתן לסמוך על דבריו?
הוא הציע לבחור בן 20 עדשות משקפיים פריזמה לתיקון פזילה במחיר כפול 4 מהמחיר שהוצע באופטיקה מוסמכת אחרת?
האם אכן ללכת לפי דבריו ולהזמין אצלו? או שניתן להזמין באופטיקה אחרת שנחשבת כאמינה ומקצועית?

• הוסף לסימניות
רק באמינה ומקצועית!!
אני נפלתי עם זה...
אשמח לפירוט-
אם הם הולכים לאופטיקה מקצועית אבל לא אצל הרופא עצמו זה יוצא להם כרבע מחיר (בין השאר גם עם קופון הנחה לבני ישיבות),
יש להם מה לחשוש ולקנות דרך הרופא עצמו?

• הוסף לסימניות
אשמח לפירוט-
אם הם הולכים לאופטיקה מקצועית אבל לא אצל הרופא עצמו זה יוצא להם כרבע מחיר (בין השאר גם עם קופון הנחה לבני ישיבות),
יש להם מה לחשוש ולקנות דרך הרופא עצמו?
לא הבנת אותי נכון בכלל!
במידה ומחליטים לא דרך הרופא, מכל סיבה שהיא (אינני מכירה אותו כלל) אז ללכת רק לאופטיקה שהיא אמינה ומקצןעית.
האם זה ברור?

• הוסף לסימניות
לא הבנת אותי נכון בכלל!
במידה ומחליטים לא דרך הרופא, מכל סיבה שהיא (אינני מכירה אותו כלל) אז ללכת רק לאופטיקה שהיא אמינה ומקצןעית.
האם זה ברור?
הבנתי לחלוטין,
רק חשבתי שזה בהקשר לרופא עצמו,
יש סיבה שאופטיקה לא תדע לבצע זאת נכון? (שוב, הכוונה לאופטיקה מקצועית דוגמת עינית וכוד')

• הוסף לסימניות
הבנתי לחלוטין,
רק חשבתי שזה בהקשר לרופא עצמו,
יש סיבה שאופטיקה לא תדע לבצע זאת נכון? (שוב, הכוונה לאופטיקה מקצועית דוגמת עינית וכוד')
אופטיקה פשוטה "פישלה"" לי בענק... אז כנראה שזה קורה.
רק תהיו ערניים.

• הוסף לסימניות
שלומוביץ נחשב למומחה בעיניים. מתוך כמה בודדים.
(נראה לי - אם אני לא טועה- שהוא לא רופא עיניים אלא אופטמטריסט התפתחותי עם תואר ד"ר)
אם תרצי חוות דעת שניה אני מכירה עוד אופטמטריסטים שמומחים למשקפי פריזמה. אך קחי בחשבון שגם בדיקה אצלהם עולה 600 ש"ח.
לעניות דעתי- שווה להשקיע במשקפיים.
חשוב לברר- 1. אם הוא נותן אחריות על המרשם - כלומר אם לאחר ההרכבה הם לא נוחות לו / מרבה להוריד, האם אפשר לחזור אליו ובאיזה עלות.
2. עד כמה הוא נותן אחריות לתיקון הפזילה לאחר הרכבת המשקפיים.

• הוסף לסימניות
חשוב בהחלט לעשות רק אצל מומחים, צריך לדעת לעשות זאת.

עשיתי אצל רוזנפלד , וגם אצל בן ארי, והייתי מרוצה מאוד .

אגב, זה מתקן כפל ראיה (לא פזילה , יש הבדל בינהם, אם כי נראה אותו הדבר)

• הוסף לסימניות
שלומוביץ הוא אחד המומחים לבעיות של מיקוד ראיה בארץ.
אין לי נסיון ספציפית עם העדשות המדוברות, אבל לעשות במקום אחר, זול, בלי המלצות לא כדאי
כל כל סטיה קלה של הזוית בעדשה, יכול להזיק.

• הוסף לסימניות
ישן מאד, אבל אשמח לדעת מה עשיתם בסוף.
מהנסיון שלי שלומוביץ הוא מומחה, אבל גם יקרן בטירוף,
הוא אכן לוקח פי 4 מהמקובל.
אם זה רלוונטי מכירה אופטמטריסט אחר, שממש הצליח לפתןר את הבעיה מהשורש,
שגם הרבה יותר זול-ממליצה.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה