דרוש מידע עדשות של משנת יוסף

• הוסף לסימניות
לכל המבינים והמבינות. הבת שלי התחילה לשים עדשות ואני רוצה לקנות לה עדשות חודשיות ממשנת יוסף.
ראיתי שני סוגים, אחד עדשות א-ספריות והסוג השני - סיליקון נושמות הידרוג'ל.
מה ההבדל ומה הכי טוב לדעתכם?
כרגע יש לה עדשות יומיות סיליקון הידרוג'ל.
אשמח לכל תובנה...

• הוסף לסימניות
לכל המבינים והמבינות. הבת שלי התחילה לשים עדשות ואני רוצה לקנות לה עדשות חודשיות ממשנת יוסף.
ראיתי שני סוגים, אחד עדשות א-ספריות והסוג השני - סיליקון נושמות הידרוג'ל.
מה ההבדל ומה הכי טוב לדעתכם?
כרגע יש לה עדשות יומיות סיליקון הידרוג'ל.
אשמח לכל תובנה...
אני משתמשת ביותר זול שלהם לא זוכרת את השם/
מצוינות ממש!

• הוסף לסימניות
אני משתמשת ב95
הם טובות ממש
קודם הייתי קונה ב150 לקופסא עדשות ועברתי אליהם כי הם היו הרבה יותר נוחות

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים והעונות. הזמנתי את הא-ספריות, מקווה שזה יהיה לה בסדר.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע באיזה ערים יש השבוע עדשות?
בחלק מהערים היה שבוע שעבר וחלק נפתח היום להזמנה.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע האם כשכתוב מספר סתם, האם זה עדשות מינוס או פלוס?
1771092966323.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה