• הוסף לסימניות
איך אתם שומרים על העדשות שלכם נקיות בזמן שאתם מחליפים?
יש לי מצלמת DSLR ו3 עדשות יחסית חדשות (כחצי שנה).
כשאני מצלמת במקום סגור הכל בסדר.
אך כשאני מצלמת בחוץ, כמה שאני משתדלת להחליף במהירות ובזהירות
אני מגלה לאחר מכן שהעדשות התלכלכו מאד!
יש לכם עצות / טיפים איך שומרים עליהן נקיות? ואיך מנקים אותם לאחר מעשה?
תודה.

• הוסף לסימניות
פילטר קודם כל :)

• הוסף לסימניות
גם פילטר יכול להתלכלך.
בטח
גם להתנפץ- הייתי בסיור צילום עם תלמידות כשהן הצליחו להפיל עדשה במדרון, למזלן- התנפץ הפילטר
עדיף שזה יקרה לו, לא?
(מכירים את הסיפור עם הרשל'ה והמחבט, כן?:p)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הפקות ברמה;1638623:
איך אתם שומרים על העדשות שלכם נקיות בזמן שאתם מחליפים?
יש לי מצלמת DSLR ו3 עדשות יחסית חדשות (כחצי שנה).
כשאני מצלמת במקום סגור הכל בסדר.
אך כשאני מצלמת בחוץ, כמה שאני משתדלת להחליף במהירות ובזהירות
אני מגלה לאחר מכן שהעדשות התלכלכו מאד!
יש לכם עצות / טיפים איך שומרים עליהן נקיות? ואיך מנקים אותם לאחר מעשה?
תודה.
התלכלכו? לא נורא. לא יראו כלל בתמונה.

אבק גס אני מנקה באמצעות מפוח אויר שקיים אצלי בתיק.

• הוסף לסימניות
בהחלפת עדשות כוונתך על לכלוך בחלק הפנימי, נכון ?! בחלק הזה אין פילטר ואין סיבה שיכנס אליו לכלוך. ההחלפה לוקחת שתי שניות ואין סיבה שטביעות אצבע יגעו בעדשה.
בחלק הקדימי מגן השמש עוזר למנוע טביעות אצבע
פילטר לא מונע לכלוך או שבר, ברוב המקרים להפך. הוא גורם לירידת קונטרסט, אובך בתמונות, ובמקרה של נפילה הוא שביר יותר מהעדשה והרסיסים שלו יפגעו בעדשה יותר מאשר אם הוא לא היה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה